Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grube babsko

CZEMU FACECI LECA TYLKO NA WYGLAD

Polecane posty

Gość Ładna22
Mam o kilka lat więcej. Wiem że wszystko przede mną ale boli mnie to że ja do nikogo nie pasuję. Będzie mi ciężko znaleźć odpowiedniego faceta.

Gość verycutesexygirl
Dlaczego twierdzisz, że do nikogo niepasujesz? Może to oni nie pasują do Ciebie? Jesteś ładną dziewczyną więc wymagania musisz miec :-) Cierpliwie czekaj, do Ciebie też sie uśmiechnie los. Ja do tej pory nie mogę uwierzyc jakie mnie spotkało szczęście. Jeśli można miec królewicza z bajki to ja własnie go znalazłam:)

Gość Ładna22
Ci faceci co na mnie patrzą to pewnie poznają że ja do nich nie pasuję i dlatego nic ode mnie nie chcą. To idzie poznać po człowieku. Jak widzisz go pierwszy raz czy znasz go tylko z widzenia to możesz stwierdzić czy do Ciebie pasuje czy nie. Ja to przynajmniej potrafię.

Gość Ładna22
Wszystko jedno czy ja do nich nie pasuje czy oni do mnie. Nie mam żadnego. To boli.

Gość verycutesexygirl
To nie musi bolec:)

Gość Ładna22
Czekam na odpowiedniego faceta ale lata mi lecą a mężczyzn do wzięcia z moich lat jest coraz mniej i to mnie martwi.

Gość verycutesexygirl
Ile masz lat? Ja 22

Gość Ładna22
Mam 25 lat.

Gość Bartolomeo gombini
Najgorzej jak grube atakują.

Oczywiście że zwracamy uwagę pierw na wygląd i nie ma w tym nic dziwnego. Wiadomo że dalej liczy się dużo innych rzeczy ale uroda partnerki jest bardzo ważna, czysta bilogia. Po drugie inteligentna kobieta potrafi o siebie zadbać i mimo nawet wielu niedoskonałości może być atrakcyjna. Natomiast otyła kobieta jest jednak mocno aseksualna. Tak jak dla was liczy się to by facet był wysoki, silny, mocny psychicznie, zaradny potrafiący zapewnić rodzinie byt i nia ma w tym nic nienormalnego.

Gość Ładna22
57 koncze w lutym :)

Gość Ładna22
Do ładna 22: 57 kończę w lutym: przestań sobie robić ze mnie jaja!!!

faceci to wzrokowcy, dla większości najpierw liczy się wygląd, w większości przypadków jak nie jest atrakcyjna to facet nawet nie ma ochoty takiej poznać, przykre ale prawdziwe

Gość verycutesexygirl
No właśnie! Wszyscy jesteśmy wzrokowcami.

Gość Bartolomeo gombini
Wczoraj ktoś tu pisał, że go gruba atakowała, jak się opiła, mi się to też zdarzyło, na szczęście udało mi się uciec i ocalić życie.

Gość Ładna22
Do Michał3: Niektórzy faceci lubią puszyste.

Gość Ładna22
Ja znam facetów którzy wcale nie zwracają uwagę na wygląd u kobiet.

Gość Bartolomeo gombini
Ale jak atakują grubasy, to trzeba wiać, a jak idą w pobliżu, a człowiek coś pichci, to może być tak jak na Kiepskich, przyjdą i zezrą wszystko, herbatę będą pili z wiadra, a zupę z wanny :D

Gość Ładna22
Mój znajomy ożenił się z grubą i jest z nią szczęśliwy.

Gość Ładna22
Poza tym ze musi gotowac jak dla pulku wojska to wszystko jest

Gość Ładna22
Jeśli kobieta jest gruba lae ma dużo innych zalet to prawdopodobnie wyjdzie za mąż i będzie dobrze w tym małżeństwie.

Gość Ładna22
Do ładna 22: Poza tym że musi gotować...: MYLISZ SIĘ!!!

Gość Ładna22
na sniadanie 4 bochenki chleba i 2 kg szyni, na obiad wanna zupy i dwie poltusze wieprozwe, na podwieczrek 10 kg czekolady, a na kolacje...

Gość Ładna22
Do ładna 22: Przestań podawać się za mnie i robić ze mnie idiotkę!! Kimkolwiek jesteś - jesteś popierdolony!!!

Gość Ładna22
raz jak nas odwiedzili, to trzeba bylo zamowic tira i jechac do hurtowni, zeby zaspokoic glod

Gość Ładna22
Żalił się też że jesze nie udało sie mu jej zdeflorować. Ma tak grubą dope że rucha ją w te fałdy, jej cipki nigdy nie widział.

Gość Ładna22
i zamowilismy koparke, bo sie kupe zachcialo i dol trzeba bylo wykopac

Gość 212sexy
Czemu faceci lecą tylko na wygląd? Bo kobiety też na to lecą.

Gość Kasiek20
nie zgadzam się z tobą. sadzę, że dojrzały facet jeśli ma wybierać na stałą partnerkę kobietę piękna jak lalka, a jednocześnie tak pusta albo kobietę nie grzesząca urodą za to wygadaną, inteligentną z poczuciem humoru to na pewno wybierze tą drugą. a niedojrzałymi facetami nie ma co się przejmować... sama mam parę kg za dużo , ale za to (tak nieskromnie napiszę) trochę oleju w głowie mam i poczucie humoru też. i mimo tego jak wyglądam nigdy nie miałam problemów z płcią przeciwną. i nie można pisać , że każda kobieta z nadwagą wygląda jak wygląda bo jest leniwa, nie ma silnej woli i nie dba o siebie. są choroby/leki, które powodują tycie...

Może dla tego że potrafią zarobić :) czyli rzut na hajs odpada. Zrozumienie co kobietom siedzi w głowie, też nie leży w naszej naturze, bo wolimy mówić niż słuchać. :P Więc pozostaje tylko "wygląd" o pewnie nie jednego zapędził w kozi róg. :P 🖐️