Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna w koronkowych majtkach

Nie chce już brać tabletek... ale...

Polecane posty

Nie chce ich brać a jednak... Ciągle biorę. Bezsensu... Gdy przestane je brać baardzo silnie bolące miesiączki wrócą a do tego bardzo boje się ciąży. Boje się tego i tego. Nie miałabym za co utrzymać dzieciaka... Nie mogę już w pierwszy dzień miesiączki po prostu leżeć w łóżku z termoforem na brzuchu i kilkukrotnym przedawkowaniem leków przeciwbólowych... A z drugiej strony to uczucie... że codziennie wcale nie biorę cukierków i to może wpłynąć na moje zdrowie...

Gość minissssssssssiston
wiem co czujesz!!!!!!!!!! to identycznie tak jak ja!!!!:) biore juz ponad 7 lat!!!!!!

no właśnie... i co zrobić... rozsądek podpowiada że brać aż do momentu gdy będę planowała dziecko... Bo i jak inaczej... Na koło czy egzamin nie pójdę bo co? nikt mi nie uwierzy że mam aż tak silne bóle miesiączkowe... W lo też mi nikt nie wierzył, do momentu aż raz musiałam przyjść na bardzo ważne zaliczenie... Oczywiście nie wytrzymałam do niego, bo ból mnie otumanił że praktycznie mogłam tylko płakać... Tak to u mnie wygląda pierwszy dzień :( ... Ale jak czytam ulotkę i czytam artykuły w necie mam ochotę wywalić pudełka tabletek do kosza... Bardzo silną ochotę!!!

Gość minissssssssssiston
a ile lat bierzesz? ja mam 24 lata, w sumie to juz 25:)skonczylam w czerwcu studia, troche pracowalam,a le teraz znow szukam pracy:( gdybym miala stabilna sytuacje finansowa to moze i bym rzucila tabletki i zaszla w ciaze ale sie boje:(

Gość jestes jak dzieckoO
tabletki niue wplywaja na plodnosc jak by co,ale lepiej je bierz albo szukaj lekarza ktory pomoze w tych bolesnych miesiaczkach

Gość 572480570-5
to bierz zastrzyk anty, po nim nie bedziesz miec okresu w ogole...

Gość Panna_Janka_tralala
tez tak mam.... przez pewien czas nie moglam brac tabletek, wiec kochalismy sie z gumka a w domu mialam opakowanie postinoru-na wszelki wypadek gdyby pekla zeby potem nie latac po lekarzach czy pogotowiu jesli wypadnie weekend lub swieta. to jest dobre rozwiazanie tylko ze ja nie lubie sie kochac w gumce, wytraca mnie z rytmu kiedy trzeba ja zalozyc, poza tym wiecej przyjemnosci mam kiedy czuje go bez gumki. z drugiej strony skutki uboczne... dbam o siebie, odzywiam sie zdrowo a pakuje w siebie taka trucizne

Gość minissssssssssiston
prosze o dalsze wypowiedzi

Ja bralam 5 lat i od lutego nie biore. W sumie to zbieralam sie rok czsu aby przestac je brac i jak juz przestalam to jest 1000 razy lepiej niz jak je bralam. Zauwazylam ze przestala mnie bolec glowa i moje libido jest wieksze ciagle mogla bym sie przytulac. W czasie brania tabletek tez mialam ochote ale nie az taka jak teraz moj mis smieje sie ze niedlugo bedzie musial uciekac przede mna :) Ale jezeli nie chcecie zajsc w ciaze to jest najlepszy sposob zeby nie wpasc i miec przyjemnosc z sexu. bo w gumce to jaK LIZAC LIZAKA PRZEZ PAPIEREK- nigdy nie poznasz jego smaku do konca ;)

Gość justyna8686
A ja już nie biorę kupiłam sobie Lady-comp :) Ma skuteczność taka jak tabletki

Gość a ile masz lat?
bo ja zaraz 20 i bardzo chcilabym miec te urzadzenie ale za bardzo sie boje i tez nei mam pieniedzy na to bo przeciez nei pracuje..mysle ze to bardzo fajne ale trzeba sie wstrzymywac od seksu w okres i dni plodne a to razem z 2 tygodnie;/