agnieszkaaa1 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Moj maz ma 11-letnie dziecko z poprzedniego malzenstwa. Staramy sie od 1.5 roku o swoje najpierw myslalam ze to ja, ale po zrobieniu badan chciano badac mojego meza bo wyglada ze ja jestem ok. Okazalo sie ze wiekszosc wynikow (robil je 3 razy ) jest o polowe mniejsza od minimum. Jak to mozliwe ze jego sperma tak sie pogorszyla w ciagu lat, ze lekarz stwierdzil ,ze naturalna metoda jest tutaj prawie niemozliwe (dodam przytym, ze z pierwsza zona mial dziecko bez wiekszych staran- odrazu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tryb życia na to wpływa Napisano Styczeń 16, 2010 palenie paapierosów, stresy , nieodpowiednia bielizna, złe odżywianie, no całe mnóstwo przyczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 16, 2010 11 lat co kawał czasu niestety i wszystko się może pozmieniać, a wpływ na to ma naprawdę wiele czynników jak koleżanka napisała wyżej do tego dodałabym jeszcze pracę siedzącą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszkaaa1 0 Napisano Styczeń 18, 2010 jak dlugo trwa leczenie czy ktos wie? czy mowimy tutaj o miesiacach czy latach??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Znam kilka przypadków, niektórym udało się po kilku miesiącach, inni próbują latami i nic. Niestety najczęściej przyczyną jest zaniedbanie ze strony mężczyzny i trzeba go poważnie przycisnąć, a nie wszyscy się dają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak zgadza się Napisano Styczeń 18, 2010 Jakość męskiego nasienia jest zmienna w trakcie życia i z wiekiem się pogarsza. Większość mężczyzn ma najlepszą spermę w wieku ok 20 lat, choć u niektórych szczyt występuje wcześniej lub później (ok 25 rż). Potem niestety jakość nasienia pogarsza się, choć tempo zmian jest różne u różnych mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach