Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszkaaa1

Ma dziecko a jego sperma jest bardzo slaba

Polecane posty

Moj maz ma 11-letnie dziecko z poprzedniego malzenstwa. Staramy sie od 1.5 roku o swoje najpierw myslalam ze to ja, ale po zrobieniu badan chciano badac mojego meza bo wyglada ze ja jestem ok. Okazalo sie ze wiekszosc wynikow (robil je 3 razy ) jest o polowe mniejsza od minimum. Jak to mozliwe ze jego sperma tak sie pogorszyla w ciagu lat, ze lekarz stwierdzil ,ze naturalna metoda jest tutaj prawie niemozliwe (dodam przytym, ze z pierwsza zona mial dziecko bez wiekszych staran- odrazu)

Gość tryb życia na to wpływa
palenie paapierosów, stresy , nieodpowiednia bielizna, złe odżywianie, no całe mnóstwo przyczyn

11 lat co kawał czasu niestety i wszystko się może pozmieniać, a wpływ na to ma naprawdę wiele czynników jak koleżanka napisała wyżej do tego dodałabym jeszcze pracę siedzącą.

Znam kilka przypadków, niektórym udało się po kilku miesiącach, inni próbują latami i nic. Niestety najczęściej przyczyną jest zaniedbanie ze strony mężczyzny i trzeba go poważnie przycisnąć, a nie wszyscy się dają

Gość tak zgadza się
Jakość męskiego nasienia jest zmienna w trakcie życia i z wiekiem się pogarsza. Większość mężczyzn ma najlepszą spermę w wieku ok 20 lat, choć u niektórych szczyt występuje wcześniej lub później (ok 25 rż). Potem niestety jakość nasienia pogarsza się, choć tempo zmian jest różne u różnych mężczyzn.