Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olek88sy

zastanawiam się nad moją orientacją..

Polecane posty

Gość olek88sy

Zawsze wydawało mi się, że jestem normalnym, przeciętnym chłopakiem. Miałem w swoim życiu dwie dziewczyny, wielu kumpli i przyjaciół. Swoje dziewczyny darzyłem sympatią i było mi z nimi dobrze, także w łóżku. Ale odkąd poszedłem na studia i zacząłem mieszkać w akademiku, coś się zmieniło. A mianowicie, podnieca mnie mój współlokator. Lubię patrzeć na niego, gdy jest w samych bokserkach, szukam sytuacji, kiedy mogę do dotknąć. Ostatnio mój kumpel zaliczył zgona i nie był w stanie dojść do pokoju. Pomogłem mu, położyłem go do łóżka i rozebrałem go. Ledwo powstrzymałem się, by nie położyć się przy nim... Jestem pewien, że Arek nawet nie podejrzewa tego, że coś do niego czuje. On teraz nie ma dziewczyny, ale wiem, że często spotyka się z laskami, a wcześniej miał ich wiele. Nie wiem co w takim wypadku zrobić.. Czy powinienem wyjawić mu to, co czuję, czy też odrzucić to silne uczucie?

Gość olek88sy
Jest normalny, nie jest napakowany, ale ma coś w sobie, co sprawia, że mnie pociąga..

Gość brzmi glupio ale pytam serio..
nie mow mu bo sie przeraz zwyzywa cie od pedalow i ucieknie. on jest hetero :O

Gość mayyya87564
hmm, ciekawa sprawa. Myślę, że na razie nie powinieneś nic mówić. Najpierw ogólnie porozmawiaj z nim na temat orientacji, na temat co myśli o homoseksualistach itp. Może się generalnie okazać że jest niezłym homofobem i potem może nieźle zepsuć Ci życie i reputację, jeśli powiesz mu prawdę.

zrob mu laske nad ranem- i napisz jaka reakcja, gdy sie przebudzi.

Gość olek88sy
Arek jest osobą tolerancyjną, ale nie wiem jakby zareagował na to, że mieszka w jednym pokoju z gejem. Wiem, że nie uważa homoseksualistów za jakiś odchył od społeczności.

Gość olek88sy
Ale ja do końca nie jestem pewny, czy aby na pewno jestem homo.. W tym momencie nie podoba mi się żadna dziewczyna, ale być może stanie się tak, że to wszystko się zmieni.. tego nie wiem. Pytanie tylko czy warto ryzykować.

Może jesteś bi? Na razie nic mu nie mów, bo to zepsuje relacje między Wami, a może się okazać, że Ci niedługo to uczucie przejdzie :)

Gość brzmi glupio ale pytam serio..
nie warto,zniszczysz znajomosc. wybadaj najpierw.

Gość olek88sy
A czy są osoby, które stały przed podobnym dylematem? Lub też tacy, którym ich przyjaciele tej samej płci wyznali miłość? Jak na to zareagowaliście?

Gość olek88sy
jak zaliczyl tego zgona to ja go zaliczylem i nie wiem czy teraz mu o tym powiedziec? on kilka dni chodzil okrakiem i zastanawial sie dlaczego. co ja mam zrobic zeby znowu zaliczyl zgona/ on powiedzial ze juz nie bedzie pil/ pomozcie...

Gość olek88sy
Właśnie, podszyw;p zaliczenie kogoś, kto śpi nie jest takie proste;) chyba że podszyw próbował.

Gość obczaj to
wyluzuj olek.tu jest mnostwo podszywaczy.jak bedziesz sie obrazal to beda sie podszywac.:D spoko;d