inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
disSeEE 0 Napisano Styczeń 16, 2010 cześć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Co teraz robicie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Pisze na kafe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemezis* 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Ja właśnie jestem zmuszona rozwiązywać równania kwadratowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
disSeEE 0 Napisano Styczeń 16, 2010 ja też :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Oprocz tego ogladam TVP 1 i jem Jogobelle...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Ja siedze na kafe.................. ale na szczęście nic więcej do roboty nie mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 tu Leja - stesknilam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Ja oglądam powtórki niani na TVNie......... :O i skończyłem jeść kluski na parze:D tu leja ---- siemka :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Kluski... mniam :D Bys sie podzielil, a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Mrrrr... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Mmmmm.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Kusisz, kusisz... A musi byc druga ? :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Realnie zjadłem ale wirtualnie się podziele:D http://x.garnek.pl/ga2341/f75efacc6a11efa4526051a3/kluski_drozdzowe_na_parze.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Jeju.... jak one smakowicie wygladaja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Wiem............ :D :D :D ja jadłem kluski z nadzieniem czekoladowym:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Jestes uroczy Mam do dyspozycji Sasiadke (ma okolo 60, ale zawsze :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Z tymi kluskami, to sie rozmarzylam... czemu Wy jecie takie dobre rzeczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 tajemnicza dama----------może jednak pozwole wam na bycie na sam na sam:D:D..................:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 tu leja ------- tak :))))))) choc nie jestem do końca pewien:O:O)))))(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Nie mam jak :( Niech Hary se zgarnie jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 napewno skorzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Tajemnicza Dama-----a nie lepiej jak zostaniecie sami :))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Ohh.. jestem zaszczycona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Nie jestesmy tacy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Mam wiele interesujacych rzeczy do zaoferowania :P Rozpuszczone wlosy, cieniutki szlafroczek, czerwone wino ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Narazie spadam................ mam jeszcze kilka obowiązków....... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Hary sie wstydzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach