Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gruba bela

Wspólne odchudzanie - 17.01.2010 r. - ZAPRASZAM

Polecane posty

meh ja mam miesnie niestety bo sporo sie ruszam:P to mnie pocieszylas:P chcialabym najbardziej odchudzic nogi i ramiona-.-

ja nogi też;) ja to napisałam tylko ze swojej perspektywy:P:P

ja to wam zazdroszcze takiej wagi, jestem wysoka ale przy was to wygladam jak słonica w ciazy :/ probowalam jakis fioletoworozowy, chyba byl, nie pamietam dokladnie. a na brzuch najlepszy jest pilates ;) polecam wszystkim, bo w ciagu kilku tygodni regularnych cwiczen mozna naprawde zobaczyc maly kaloryferek ;) moje nogi sa koszmarne, brzuszek plaski, umiesniony, ale boczki, biodra, tylek i nogi to jedna wielka tragedia, ale coz taka budowa :/

linek, ale jesteś wysoka, ja mam 165cm... każdy mi daje, że ważę maksymalnie 58kg:O nie wiem skąd i jak oni to widzą, nie wnikam:D ale po prostu chcę jakoś wyglądać i iść w końcu z facetem na basen, bo wiecznie mu gadam, że jestem, za gruba na takie eksperymenty:P

boczki to zrzucisz spokojnie:) basen jest swietny na talie i na plecy. mi troche za bardzo miesnie na lydkach rozbudowal, mam strasznie silne nogi ale i duze przez to- kiedys kiedy wiecej plywalam to mialam problem z kupieniem butow dlugich;/ bo sie lydka nie miescicla;/

ja sie nauczylam w ciazy akcetowac swoje cialo, coz taka mam budowe, ze nogi i tylek wiekszy. ale nie musza byc mega wielkie, dlatego sie odchudzam, mi tez nie daja 79, zazwyczaj max 70 ale ja mam lustro i obiektywnie w nie spogladam ;)

ja mam w pasie 76 a w talii 71 :/ jezzzu jaka Ty chudziuchna musisz byc ;> wlasnie jestem po obiadku, najadlam sie jak swinaka, ale wciagnelabym teraz cos słodkiego :/

moj dzisiejszy obiad to awokado :P mam problem z facetem bo on nie pozwala mi sie odchudzac (dawno temu mialam anoreksjowe problemy i on sie boi ze to wroci. teraz nie mam takich juz akcji tylko chce byc szczuplejsza, dla niego tez bo on ma idealna figure;/ same miesnie itd;/)

Hej moje Kochane :* No no , i topick się rozkręca :) No oby tak dalej :) Przepraszam że wczoraj nie weszłam , ale poszłam nocować do chłopaka , a nie musi on wiedziesz że się odchudzam :) Przede wszystkim : Witam nowe dziewczyny :) Napewno razem w takiej grupie damy radę :) Ja jak narazie to dziś zjadłam: płatki z mlekiem musli z mlekiem jogurt jogobella i to wszystko :) Teraz dokładnie ważę : 55 kg Narazie waga spada ;D

melduję się, ze zjadłam pół kromki ciemnego chleba z pasztetem:)

Gość najpierw do autorki
droga kobieta, skad ty masz ta diete??????? chyba sama ja sobie wymyslilas... musli z czekolada? a moze by tak platki zbozowe (typu owsiane), no. z rodzynkami zamiast czekolady. magnez to sobie z kakao dostarczaj. jogurt? o moj jedyny. sam cukier, nie dosc, ze skrobia modyfikowana, to jeszcze zamiast tych pieknych owocow co niby maja tam byc, to jakas fruktoza i zageszczony, nie wiadomo skad sok owocowy. ziemniaki powaiadasz na obiad, znowu cukier(skrobia), a o kolacji juz nie wspomne, bo bede sie powtarzala. a przepraszam bardzo gdzie masz jakies bialko, weglowodany, witaminy, substancje odzywcze, jakie kolwiek pierwiastki?! ojojoj, zaloze sie, ze wytrezymasz gora kilka dni i spowrotem worcisz do swoich poprzednich nalogow zywieniowych. nie trzeba sie katowac, zeby schudnac. ja kiedys wazylam 86 kilo teraz waze 55 i utrzymuje wage ponad 2 lata. i napewno nie stosowalam takiej diety ja ty. tylko pod ziemie sie zapasc, a inne czytelniczki jeszcze z poklaskiem popieraja ta wyniszczajaca "diete?" organizm. oj biedna bedziesz....

Hejka:) No i wróciłam:) Dzisiaj miałam intensywny dzień za sprawą pracy:) Napiszę co zjadłam: - 2 kromki chleba sojowego z twarogiem i papryką - jogurt naturalny duży - 3 jabłka - jajecznica z cebulą, pieczarkami i parówką Do tego oczywiście dużo wody + herbatki bez cukru. Faktycznie sporo sie tu Nas zrobiło, ale jak to mówią w kupie siła:) Ja tak szczerze to nie jestem za sztywną dietą. Jem to co zawsze(z wyłączeniem słodyczy itp.), ale w mniejszych ilościach. Na pewno nie wyjdę z domu bez śniadania i w ciągu dnia muszę zjeśc coś ciepłego:) A ja wykupiłam karnet na luty na fitness. 2razy w tygodniu po 1,5 h:) Taki stepperek o jakim pisałyście to i ja bym chciała miec, ale póki co pieszo chodzę do pracy;) pozdrowionka:)

Hejka:) Dzisiaj latam od rana jak szalona:P Byłam już na badaniach(na czczo musiałam iśc, ale głodna byłam:P). Teraz wciagnęłam śniadanko i szykuję się do pracy. Relacje zdam na koniec dnia:) Pozdrowionka:)

dzien dobry ;) jestem zła, myslalam ze jednak wiecej bedzie spadac, zwlaszcza ze nie zjadlam wszystkiego :/ no nic dzisiaj w menu: Śniadanie: owocowa sałatka z mandarynki, połowy banana, kiwi i jabłka oraz sokiem z cytryny, 1 kromka chrupkiego pieczywa cienko posmarowanego margaryną Przekąska: grzanka z pełnoziarnistego chleba i świeży ogórek. Obiad: 2 pokrojone marchewki, pół żółtej papryki, szklanka drobno pokrojonej kapusty włoskiej, 6 łyżek konserwowej kukurydzy, 2 pokrojone w kostkę pomidory - dusimy w 1 łyżeczce oleju oraz gotujemy z 3/8 litra warzywnego bulionu (10 minut). Dodajemy do tego ugotowany makaron (pół szklanki), posypujemy startym parmezanem (1 łyżka) i posiekaną natką pietruszki. Kolacja: 2 grzanki z pełnoziarnistego chleba posmarowanego cienko niskotłuszczową margaryną, z listkiem sałaty, plastrem gotowanej chudej szynki i plastrem ananasa lub świeżego ogórka. chyba nie zjem kolacji, albo tylko kawałek ogorka :/ a jak Wam idzie?

hehe nie mam zamiaru sie poddawac. zwlaszcza ze jak sobie pomnozylam 7 przez 0.3 to i tak mi wyjdzie 2 kg tygodniowo. oby :P a jak Wy sie trzymacie?

cześć kochane:) u mnie na śniadanie kawa rozpuszczalna:) Teraz mam obiad i zjem trochę wątróbki z pieczarkami:) Wczoraj ćwiczyłam 15minut na hula-hop, myślałam, ze mi brzuch wyrwie:D Dawno się nie ćwiczyło, to się ma "zaparcia" ćwiczeniowe:D

wczoraj zjadłam: sniadanie: -jogurt -cale awokado -herbata obiad: -gotowany kurczak (nozka) -pol ziemniaka - gora surowki z kisznej kapusty z cebula i marchewka -szklanka wody kolacja: jablko i szklanka soku z marchwii dzis: śniadanie: 2 jabłka jakos i tak czuje ze za duzo jem;/

ja to mam wrazenie ze Wy sie glodzicie, kiedys potrafilam tez zjesc przez caly dzien jablko i jogurt ale teraz nie dalabym rady. no chyba ze na zeli.

no ba pewnie ze sie zacznie, z takim wzrostem i taka waga na zeli ?! masakra ale coz Twoj wybor :P

szczerze to ja bym chciala wazyc tyle co Ty przy takim wzroscie. na pewno bym uwazala ze jestem chuda a nie szczupla ;> dalam sobie do schudniecie cel 65kg ale przy 70 zobacze jak bede wygladac. nie musze byc chuda, chce fajnie wygladac, kobieco ;)

to prawda...mi to az obrzydza jedzenie. kurcze... nie jestes gruba, ale wiem o co Ci chodzi, o takie poczucie, ze jest za duzo ciala itd. mi jest najfajniej jak waze 60 kg przy 176 wzrostu. tak jakos lekko... na obiad: gołąbek ale paskudny wiec zjadłam kapuste a mieso to juz nie, w ogole srednio lubie mieso...

60 przy 176 wzrostu to rozumiem ale 54 ?! prawda jest taka ze nigdy nikt nie powie ze wyglada idealnie, zawsze cos bedzie przeszkadzac,tak jak w moim przypadku od bioder w doł. ale realnie patrzac nikt nie jest idealny i to mi humor poprawia :) ostatnio czytalam artykul jak wygladaja modelki w trakcie sesji foto i po. zwykle normalne kobiety, przebarwienia, fałdki, bo jak sie siedzi to zawsze jakas bedzie, cellulit. a po photoshopie ideał piekna.

dziewczyny, co to są zeli? bo nie wiem:D

a to inna sprawa, nie wiem czemu widzialam 176 :P ale mimo wszystko 54 to chyba mało przy takim wzroscie :P

aa, sorry, nie wiedziałam:D ja 21 skończone:)