Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gruba bela

Wspólne odchudzanie - 17.01.2010 r. - ZAPRASZAM

Polecane posty

Przed chwilkę wróciłam do domku:) Widzę, że sporo sie tu działo pod moją nieobecnośc:) Zjadłam dzisiaj: - 2 kanapki z chlebem sojowym, salami i papryką - talerz zupy kalafiorowej - pół porcji ryby, ziemniaki i surówkę z kapusty kiszonej - jabłko Do tego oczywiście herbatki, woda mineralna i szklaneczka wina:) A jak Wam minął dzień? Witam nowe koleżanki:)

hej dziewczynki :) ja od jutra zaczynam diete 1000kcal z 28 dniowym jadlospisem :) zobaczymy ile wytrwam :P planuje zrzucic jeszcze 9-10 kg. mam nadzieje ze sie wzajemnie bedziemy wspierac ;)

hej:) ja planuje być na diecie 10dniowej od jutra na początek, a potem przejdę na dietę dr Ducana:) mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć do celu, bo motywację mam i to nie małą.. ale kilka przykrych słów i niestety może legnąć w gruzach. Ale razem damy radę dziewczyny. Proponuję ważyć się raz w tygodniu - w niedzielę. Co wy na to?:)

Witam z rana;) U mnie dzień zaczął się wcześnie i intensywnie:) a to za sprawą nowego zakupu- nakładki na rękę do masażu:) Na śniadanie zjadłam 2 kromki chleba sojowego z twarożkiem i papryką. Co będzie dalej wyjdzie w praniu:) linek83 - wpisuj co zjadasz, na pewno skorzystamy z podpowiedzi:) Sel - a na czym polega ta dieta 10 -dniowa? Okej, niedziela może byc dniem ważenia się. Zobaczymy jakie będą efekty po tygodniu naszej dietki:) Moją motywacją są spodnie w których jeszcze spokojnie chodziłam w wakacje, a teraz leża w szafie bo mi tyłek urósł strasznie:P Wczoraj też zrobiłam sobie kilka fotek - to ma byc materiał porównawczy. Oczywiście liczę na to, że będę miała z czym porównywac;P pozdrawiam Was Dziewczynki i śmigam :)

dzien dobry ;) dzisiaj w planie: Śniadanie: grzanka z 1 kromeczki pełnoziarnistego chleba posmarowanego margaryną, 1 jajko ugotowane na miękko, 1 mandarynka. Przekąska: razowy sucharek posmarowany łyżeczką masła. Obiad: 3 pokrojone marchewki gotujemy ze szklanką brokułów w 100 ml warzywnego bulionu (8 minut). Na łyżeczce oleju smażymy filet z kurczaka, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy do warzyw oraz ugotowanego ryżu (2 łyżki). Kolacja: sałatka z 3 liści kapusty pekińskiej, zielonej sałaty, pokrojonych 2 pomidorów, surowego ogórka, 1 żółtej papryki, polana sosem winegret. kiedys udalo mi sie wytrwac w tej diecie 2 tyg, ale schudlam 'tylko 4 kg' teraz planuje ja zrobic do konca czyli do schudniecia do 70 kg. taki mam wstepny cel. mysle ze mniej nie musze wazyc bo jestem wysoka. zastanawialam sie nad dieta 5 dniowa, ale stwoerdzilam ze tu trace tylko wode, a jednak zalezy mi nie na nizszej wadze ale na chudszej sylwetce, wiec walcze 1000kcal. dodatkowo 2 razy w tyg chodze na pilates i cwicze w domku na stepperze skretnym co najmniej 30-40 minut. Sel ja tez myslalam o tej diecie dunkana, tyle osob ja stosuje i daje niezle efekty. jak do 1 lutego nie bedzie 76 kg to tez ja zaczne stosowac :) takie bylo postanowienie noworoczne :P mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac :) a dodatkowo mozna mnie znalezc tutaj : www.linek.ownlog.com :)

aha ja mam dzien wazenia i mierzenia poniedzialek :) wtedy wiem ze w weekend nie nabroje jedzeniem :P i w dodatku co 2 tygodnie, bo nie mam juz takich spadkow wagi jak kiedys, ale i tak waze sie codziennie :P zrobilam sobie tabelke w kalendarzu i co 2 tygodnie do wielkanocy spisuje wszystkie wymiary :)

Gość kasia .p.33.
witam .ja też postanowiłam schudnąć .polecam z l,oreal perfectslim laser ,jesli któraś z Was ma problemy z celulitem na pupie i udach ,smaruję od 2 tyg i są już rezultaty .a tak dużo wody i mniej jem .pozdrawiam .kasia

Cześć dziewczynki:) Pozwolicie, że się przyłączę? Ja dziś zaczynam dietę proteinową, moje koleżanki zrzuciły niechciany balast i co najważniejsze nie trzeba się głodzić:) W tej chwili waże 65,50 kg przy wzroście 164. Chciałabym dojść do 60-61. Poprzednio przez 2 grypy żołądkowe spadłam z 70 do 63, ale po Świętach 2 (w porywach 3) kilogramki się przyplątały :|

Gość kasia .p.33.
nie jem kolacji .piję czerwona herbatkę i zero słodyczy ..zobaczycie uda Nam się do wiosny zdążymy :-)

Gość kasia .p.33.
a ja się tak często nie ważę :-)

ja bym chciala wazyc 70 kg do wielkanocy. ale maksymalny czas jaki sobie daje to 1 lipiec. wiec spokojnie te 9 kg powinno zejsc :) ja uzywam DOve firming i tez jestem zadowolona, aczkolwiek zastanawialam sie nad tym L'orealem :)

Gość MarokoStyle sklep rekodziela
Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com zaprasza na noworoczne promocje. Egzotyczne elementy wystroju wnetrz i ogrodow ... a rowniez cos dla Ciebie .... www.marokostyle.com

Gość kasia .p.33.
polecam .jest dość drogi 60zl ale rezultaty są :-)

Gość kasia .p.33.
a ten twój kosmetyk ile kosztuję ?

Gość NieIdealnaa1777
Czesc dziewczyny :) :** Widze, ze troche nas tu przybylo :) Tak jak pisalam wczoraj, dzisiaj moj pierwszy dizen :) Jest 10 a ja wlasnie jem sniadanie, platki z mlekiem 2 % Potem mam w planie jakos bulke, jablko i salatke i to tyle :) Jct odezwe sie wieczoram, a teraz mykam na praktyki :) Co do moje wagi i wymiarow, to podam juztro, bo wczoraj sie troche ''najadlam'' i to jeszcze w nocy ;/ no i nie chce sie zalamac, wiecie jak jest hehe, buziaki :*:*:*

czesc kobietki, ja zaczynam od dzisiaj, chociaz tego "od dzisiaj" bylo juz wieeele...zawsze brakowalo mi silnej woli a najwiekszym problemem bylo to ze nauczylam sie rozladowywac stres objadaniem sie, wiec moj zapal do diet i odchudzania szybko znikal a pozniej panika ze nie mieszcze sie w ubrania i znowu wielkie postanowienia i masa obietnic i przez takie bledne kolo przybylo mi 10 kilo!!! zle mi z tym, kompletnie nie czuje sie soba i postanowilam cos z tym zrobic. definitywnie! nie moge wiecznie chowac sie za tabliczka czekolady i tona ciastek. Przede wszystkim zrezygnuje ze slodyczy i przezwycieze lenistwo - zaczne cwiczyc a moze nawet biegac, sportem bede rozladowywac stres, jesli chodzi o diete to postanowilam przez 2 tyg. ograniczyc jedzenie do 1000kcal dziennie. moze troche drastyczne ciecie ale inaczej sie nie uda jesli bede sobie folgowac :) moj cel: stracic 10kg! daje sobie czas do kwietnia Trzymam za nas kciuki!!! :):):):)

Gość Linek
sa rozne w zaleznosci czy to krem , zel, balsam czy serum, ale granice 15-30 zł w rosmannie, najczesniej kupuje je na promocji, bo dosc czesto je robia. ładnie pachnie, szybko sie wchlania i dziala :) angelofdestroy smecznego :P hehe ale jestem nabuzowana ;) jak córcia pojdzie spac wskakuje na stepper i spalam ten wstretny tluszcz ;) aha stepper dziala lepiej niz jakikolwiek krem na cellulit :P

bo rowerek wcale nie daje takich efektow jak stepper. na stepperze spocisz sie porzadnie, a w dodatku wycwiczysz talie, brzuch, biodra i cale nogi. a wystarczy chwila czasu, podczas ogladania jakiegos serialu czy innego filmu :) probowalam eveline, jeszcze mam w domu te kremy. nie wiem czy dzialaja, zapominalam sie smarowac, nie bardzo mialam ochote, bo rece pozniej smierdza, sa lepkie i nawet jak umylam to dalej to czulam. poza tym kleilam sie do wszystkiego.

Salamandra, ogólnie dieta 10dniowa polega na tym, że masz taki jadłospis: 1dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach Ale ja mam "swoją własną" hihi;) że jem jogurty i mięso tylko. Także dzisiaj jestem po śniadaniu = aktivia, a na obiad zjadłam "pałkę" od kurczaka, bez skórki:) Do ćwiczeń dołączam hula-hop jak na razie.

na mnie z Avonu nie dzialal w ogole, za to moja kolezanka byla wniebowzieta ;) stepperek roznie, na allegro od 90zł w gore, ale lepiej zainwestowac wiecej i kupic fitplaya albo kettlera. moj kosztowal 169zł i jestem z niego zadowolona. cwicze roznie w zaleznosci od ochoty i czasu. od 20-60 minut. czasem jest to codziennie czasem 1 w tygodniu a czasem nawet 2 razy dziennie. jak go kupilam to cwiczylam codziennie przez miesiac minimum 40 minut dziennie. i po kilku dniach juz mi spadlo w obwodzie, a na nogach pojawil sie ładny zarys miesni. myslalam ze łydki mi zgrubna, bo juz mam bardzo umiesnione, a one mi schudly i dzieki temu kupilam sobie kozaczki wreszcie :) wiec dziala :D

Sel a ta dieta w ogole zjadliwa jest?:P bo ja z tego to byma warzywa i herbate ruszyla :P pisz jakie masz efekty ;)

linek tak "prawdziwa" dla mnie zjadliwa nie jest:D po 5 dniu czułam się słabo, a jak miałam jeść cały dzień jajka... to nie pytaj jak się czułam:D Także ja ją zmodyfikowałam na tyle, że również trwa 10 dni, ale jem mięso i jogurty, więc zjadliwa jest:D

angelofdestroy ja piłam ten zwykły kefir, ale owocowy raczej nie może być. Ktoś pisał, ze można jedynie zamiast kefiru chyba jogurt naturalny 0%, czy coś takiego.:). Serek wiejski jak najbardziej:)

hey kobitki ja sie tez chce przylaczyc:) chce zrzucic tak z 5 kg, bo mam 176 i waze 65 kg ;/ niby wygladam na mniej i nikt mi tyle nie daje ale czuje sie z tym fatalnie. chce tez oczyscic organizm, wiec zero cukru, zero soli i miesa. tylko warzywa i owoce... polecacie cos szczegolnie?:)

mmm taka jedna, dorzuć lepiej ciut mięsa.. ja dwa lata temu byłam na diecie warzywno-owocowej, w 3 tyg. schudłam 10kg, efekt niesamowity, cera i włosy wręcz piękne... ale rok wychodziłam z anemii, przez to, ze nie jadłam w ogóle mięsa:), dlatego teraz nawet do mojej zmodyfikowane 10dniowej dorzucam troszkę mięsa, by mieć w zapasie żelazo. A jeżeli już nie chce jeść mięsiwa, to kup sobie żelazo z witaminami w aptece:)

oki:) ja rok temu miesiac jadlam tylko warzywa i troche ciemnego pieczywa i sie tez super czulam, anemia chyba mi nie grozi bo ja to mam za duzo wrecz tych wszystkich czerwonych krwinek ale zdobede zelazo:) a no i myslalam, zeby troche jajek do tego dorzucic, podobno maja wszystkie potrzebne witaminy a jedno to tylko 60 kalorii?

możesz, ja ogólnie uwielbiam jajka smażone i sadzone, gotowane zjem jedno i już mnie mdli, nie wiem może jestem anty jajowa?:D

Goś89 to mój nick:P zapomniałam się przelogowac:D

na razie tylko hula-hop, czekam aż mi się tłuszcz stopi trochę :D, bo teraz jak zacznę brzuszki robić, to mięśnie mi się wyrobią i pewnie będę ciężka:D:P