Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala głupiutka

Jakie komplementy mówicie swoim facetom?

Polecane posty

Gość mala głupiutka

Jakoś to jednak dziwnie na stwierdzenie faceta typu "jesteś sliczna"odpowiedzieć "Ty też jesteś śliczny" :P Jak Wt mówicie swoim facetom,ze się Wam podobają??Jeśli w ogóle to mówicie

Gość a to trzeba coś
odpowiadać ?

Gość Mirabella ...
Zgupiałaś?

Gość nie jestem ladna
ja mowie

Gość Mirabella ...
odpowiadam ... wiem ... :D

Gość mala głupiutka
Nie to że trzeba,ale też chciałabym mu powiedzieć coś miłego,zeby wiedział,że mi się podoba. A skoro już przy tym jesteśmy,to jak odpowiadacie na komplementy?Też czasem mówię żartobliwie,że wiem,ale tak naprawdę to nie wiem co powiedzieć,podziękować?

Gość abcdefghijkllllll
ja powiedzialam jednemu, ze jestes zajebistym gosciem!! i zeby mnie przelecial do nieprzytomnosci On powiedzial wiem i ze przeleci mnie na amen:-D

Gość nie jestem ladna
to zalezy. czasami z tymi komplementami dla facetow to wychodza niezle jaja.

Gość abcdefghijkllllll
a mezowi mowie, ze ma zajebiscie wielkiego kutasa:-) Ale to prawda jest:-D

Gość mala głupiutka
Oj,z mężem to co innego,jemu mozna wszystko powiedzieć.Jakoś sobie nie wyobrażam,żebym na komplement faceta który mnie podrywa odpowiedziała,że jest zajebisty :D pomyślałby pewnie,że jestem wulgarna i natychmiast by zmienił swoje zdanie o mnie :P

Gość kocica kici kici
ja swojemu mówie że ma super długie palce... :D I kutasa cudownego,że mogłabym na nim siedzieć jak na czereśni :D

Gość abcdefghijkllllll
wszystko zalezy od faceta:-) ale nie omieszkam zapytac tego, co Mu tak powiedzialam.

Gość mala głupiutka
A Wy ciagle o jednym :P Ja z nim jestem w początkowym stadium,nie mogę mówić takich rzeczy,choćby dlatego,ze nic jeszcze na ten temat nie wiem :P

Gość abcdefghijkllllll
za stara jestem, zeby Ci cos podpowiedziec. poza tym, temu zajebistemu tak powiedzialam, zanim Go zobaczylam :-P

ja często mówię swojemu, że podoba mi się jego ciało, że uwielbiam na niego patrzeć, że lubię słuchać jego głosu, lubię jak się śmieje, albo że ślicznie pachnie, ma śliczne oczy. A czasami mówię wprost "podobasz mi się". :P

Gość abcdefghijkllllll
Slicznie Martynko:-)

Gość kocica kici kici
ja swojemu też mówie,że ma świetne oczy,że ślicznie pachnie..mmm :)

Gość panna_janka_tralalala
tez mam z tym problem, moj poprzedni facet czasem pytal mnie "a podobam ci sie chociaz troche/jeszcze?" i tym podobne, pewnie chcial czasem uslyszec cos milego ale ja nie potrafilam nic powiedziec chociaz podobal mi sie oczywiscie ale tak jakos.. wstydzilam sie mu to mowic ;) obecnemu mowie czasem jak np. dzwoni do mnie ze ma seksowny lub podniecajacy glos (bo ma:D), ze ma niesamowite oczy, ze slicznie pachnie i wtulam sie wtedy w jego szyje, ostatnio jak bylismy miescie musielismy isc kawalek chodnikiem "gesiego" bo bylo nieodsniezone i szlam za nim i pozniej wyszeptam mu do ucha ze ma seksowny tylek i mam na niego ochote;) faceci lubia tez komplementy dotyczace jego meskosci. nie mam na mysli przyrodzenia (choc tez:D) ale takie typu ze jest silny, lub dotyczace jego inteligencji :)

Gość panna_janka_tralalala
a najlepiej cos niebanalnego (ale szczerego) np. mi kiedys facet powiedzial ze mam sliczne uszy i czesto sie nimi zachwycal ;)