Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curly hair

faceci jej nadskakuja - niby czemu?!

Polecane posty

Gość curly hair

mam kolezanke na studiach. jestem na II roku ,ona na III. zauwazylam ,ze faceci lubia jej nadskakiwac. nie chce byc zlosliwa - bo owszem ona jest ladna i bardzo sympatyczna... ale to troche dziwne , ze jeden kolega od czasu do czasu kupi jej batonika albo kawe, drugi dowozi ja na uczelnie , jakis tam facet pisze jej prace... czy wszystkie kobiety tak moga??? raczej nikt nie chce jej poderwac bo wszyscy wiedza, ze ma faceta...i ze ma dziecko. czy wystarczy ze jest ladna i mila?????????

Gość curly hair
troche mnie to boli bo ja mam 83 kg i sama wychowuje dziecko i nikt mi nie chce pomoc :(

Gość curly hair
marny podszyw

Gość curly hair
sorry, nie jestem w fromie, ale zaraz sie poprawie

Gość curly hair
pisze sama do siebie, czy to normalne?

Gość lfdsn
właśnie sa takie osoby/kobiety- teżmam taka znajomą- bardzo ładna , zggrabniutka ale ma męża i dziecko i też jej faceci nadskakuja strasznie- ona jest jak cukiereczek taka pociągająca że jak soboe ją wyobrażam nawet jako matkę dziecka to jest to taka sexi mamuśka - super laseczka ma coś w sobie i już

Gość curly hair
nie rozumiem tego, tez staram sie byc mila dla facetów, np. jak mi sie ktorys podoa, to siegam mu do rozporka i ssie az trysnie, ale mnie wraz tak nie adorują 😭

Gość to trzeba mieć coś takiego
w sobie co wyzwala u innych instynkty opiekuńcze.Wydaje mi sie,że ja coś takiego mam,np w pracy kilka osób przewraca swoje szuflady,bo potrzebuję czerwonego długopisu :) Poproszę 1 osobę o notatki i natychmiast dostaję od kilku na maila.Szwagier jedzie po mnie 100 km żebym nie musiała sie tłus autobusem,obcy ludzie ustępuja mi drogę,otwierają drzwi itp.Na każdym kroku mnie coś takiego spotyka,to bardzo miłe :)

Gość curly hair
nie zwracajcie uwagi na te podszywy. wiem ze sa takie osoby... ale to nie fair :P dzis a stoimy na korytarzu z takim jednym miesniakiem ode mnie z grupy ,a on po chwili mowi do niej - zostawiam cie teraz z nia ,zaraz wracam...po czym zjawia sie za 3 min i wrecza jej batonika :P glupio mi sie zrobilo...tak troche nie milo ... albo puszcza jej ciagle oczka ... inni koledzy tez ja zagaduja itp ;/

Gość co jak co ale nie chciałabym
żeby mi obcy ludzie kupowali jedzenie,dziwnie tak :O

Gość azazazazaz
niektore kobiety maja cos takiego w sobie, ze ludzie do nich lgna i chca sie koniecznie przysluzyc, pomoc, aby zostac przez nia docenionym...

Gość curly hair
nie tak do konca obcy... czesto ze soba rozmawiaja...zreszta ona na kazdej przerwie gada z jakims facetem . laski tez ja lubia ale na nazym kierunku jest ich niewiele. wogole ona ma cos takiego ,ze odrazu nawiazuje z ludzmi kontakt. ja tez jestem wygadana i wogle....ale wkurza mnie ze ona kazdego fajnego faceta zna...i najgorsze ze ona nie stara sie o e "przyjaznie" i przyslugi. oni sami do niej leca

Gość depache15
tez bardzo chciałbym być tak adorowany przez facetów w mojej szkole, ale niestety jeszcze jestem prawiczkiem i strasznie się boje o moje czekoladowe oczko 😭

Gość depache15
jesli masz 15 lat, to nie ma sie co starac :O 🖐️

Gość depache15
pewnie ze śmieszne, pracuje nad nimi stukając w klawiaturę palcem, kutasem i piętą, musi z tego wyjść, coś genialnego :classic_cool:

Gość depache15
lubisz violator z DM?

Gość twoj podszyw
bardzo dobra płyta, własnie sobie właczyłem : let me show you the world in my eyes... 😴

Gość twoj podszyw
dobra siuska, leć się umyć i do łóżeczka, bo tu poważni ludzie rozmawiają 😴