Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allxstar

Problem z allegro

Polecane posty

Gość allxstar

Mam problem. Ostatnio zamówiłam spódnicę na allegro. Żadna firma kurierska nie skontaktowała się ze mną w związku z omówienia terminu przesłania mi paczki. Gdy byłam nieobecna wrzucona mi do skrzynki kartkę wystawioną przez awizo, że nie odebrałam przesylki itd. Na niej był numer telefonu komorkowego pod który wielokrotnie próbowałam się dodzwonić. Nikt nie odbierał. Robiłam tak przez kolejne dni i nic. W ciągu 3 dni roboczych w związku z brakiem kontaktu z adresatem odsyłają paczkę do nadawcy. Pomyślałam że nadawca potraktuje to jako odesłaną przeze mnie paczkę z powodu jakiegoś niezadowolenia. Kupiłam sobie bardzo podobną spódnicę. Następnie otrzymalam wiadomość od sprzedawcy, abym wpłaciła na jego konto 41złotych + koszt towaru. Ale ja już nie chcę tej spódnicy. Jak wy żej napisałam kupiłam podobna. To nie moja wina że ktoś nie raczył odebrać telefonu. Co mam robić? Czy to nie jest jakieś przymuszenie ?

nie ma spodnicy, nie ma wplaty:), oczywiscie olej go i nie plac.. Przepros za klopot i powiedz ze mimo wielu prób nawiazania kontaktu nie udalo ci sie ustalic co sie dzieje z twoja przesylką wiec kupilas cos innego. :)

i dlaczegi 40 zł?? zadna firm akurierska w kraju nei pobiera takich oplat.

daj spokoj tej dziewczynie, kurier powinien zadzwonic do niej jak byl w jej miescie jesli nie bylo jej w domu. ona nei ma obowaiazku siedziec w chacie 24/dobę

Gość allxstar
19-kosz wysyłki 12-koszt kolejnej wysyłki 10- to za odebranie zwrotu

Gość allxstar
Mosciu- jak masz tak pomagać to się nie udzielaj. W sumie muszę przyznac że twój wpis mnie ostro rozbawił.