Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

nieestetyczny wygląd

Polecane posty

Gość Małoszka

Ponoć nie jestem gruba. Mam wymiary 95-76-106, wazę około 66 kg... Jeszcze przed wakacjami było 61. Nie wiem skąd się wziął skok wagi. Wiem, że próbuje to zrzucic i nic... Najgorsze, że osadził się tłuszcz na dolnej częsci brzucha i po prostu czuję się fatalnie. Zjem obiad, waga z 66.2 skacze do 67.7... i potem 3 dni się zbija znow na 66.2, jestem zalamana... Zadna dieta nic nie pomaga. Nie jem prawie w ogole slodyczy, fast foodow unikam jak moge....;/ Ograniczylam ilosc posilkow, w sensie mniejsze porcje jem, pije zielona herbate, codziennie biegam w miejscu, bo pogoda nie pozwala biegac po dworze i NIC!!!!!!! Mam ochote sie powiesic;/

Gość Jasdgb
a ile masz wzrostu

Gość Małoszka
169

Gość od srodka nikt nie pomyslal
jestes ciutek za gruba, ale ciutek masz pewnie rozregulowany organizm, moze zainteresuj sie medycyna chinska? Bardzo ladnie reguluje przemiane materii, polecam

Zrób badania na tarczycę i cukier. Idź na siłownie, pobiegaj na biezni, poćwicz na rowerku i orbitreku. Do tego nie głódź się, małe posiłki ale regularnie co 3 godziny. Dużo błonnika, niech pobudzi jelita do pracy.