Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka 1818

POMOCY muszę z kims pogadać

Polecane posty

Gość Nieogarnięta
w zawodówce mało kto coś umie?? Jestem w szkole zawodowej na kierunek technik o specjalizacji motoryzacja i jakoś nie ma samych pał w klasie dotychczas nikt nie zaliczył kibla a w klasie sa tylko 3 dziewczyny na 35 osób więc raczej jest dobry poziom nauki !!

Gość Kasiulka 1818
zależy od szkoły i nauczycieli ja zawsze trafiam na tych nie fajnych

Gość Nieogarnięta
e tam wydaje Ci się wszytsko da sie przezyć ;)) .. uwierz mi ;P ja tez miałam w zyciu chwile załamki ale od tamtej pory juz nic nie jest w stanie mnie zgiąć i zdołować zmieniłam się o 360* jeśli trzeba to płaczę jeśli trzeba to przywalę trzeba sobie radzić w zyciu, musisz zmienic podejście do życia bo przeleci ci to zycie nawet nie zauważysz kiedy i tylko będziesz zalować

Gość Nieogarnięta
uwierz mi postaraj sie przystosowac, pokazac, nawet jest bedzie cie to duzo kosztowało nigdy nie bedziesz zalowac, pokaz ze nie jestes taka inna jak im sie wydaje ;))

Gość Nieogarnięta
kierunek" technik mechanik specjalizacji motoryzacja " .. co ja tam nagrygoliłam ;P ..

Gość Kasiulka 1818
dzięki musiałam sie komuś wygadać super jesteście:*:*:*

Gość kasia25 22222
kasiulka!!!!! ja jestem z tomaszowa, naczy obecnie mieszkam w krk ale jezdze tam bardzo czersto, nie chcialabys sie ze mna spotkac?? nie zartuje, po porostu wiem, jak w tl to wyglada- ludzie sa wredni a to tak male miasto, ze ciezko znalesc znajomych.... czytam twoj post i strasznie mi smutno, widze siebie sprzed kilku lat.... wszystko da sie wypracowac uwierz mi na slowo!!! odezwij sie do mnie na gg 4750049

Gość ghgfjjh
jak ktos ma nieklasyfikowanie to wyglada to tak ze musi pisac egzamin z calego polrocza i albo go zda i zaliczay semestr albo nie...wiec lepiej byloby dla ciebie gdybys miala 1 bo wtedy poprawiasz na raty u nauczyciela przedmiotu ktory zawsze jest laskawszy, a jak nie zdasz egzaminu to koniec:( z czego asz to nkl?

Gość Kasiulka 1818
PO niestety kilka osób miało taka sytuacje ale tylko mi nkl wstawiła a innym jedynki

to nie wazne czy jestes gruba wazne jakie masz serduszko i czy jestes dobra dla innych.Prawdziwi przyjaciele sa wsród nas lecz falszywi ludzie tez.Zmien cos w sobie wyjdzie Ci to na dobre.i rozmawiaj duzo z ludzmi nie bój sie tego nie wszyscy to oszusci

Gość Kasiulka 1818
tylko że ja na tych dobrych ludzi nie mogę trafić i to mnie dobija