Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdesssed

Rozmowa Kwalifikacyjna - proszę o wskazówki

Polecane posty

Gość asdesssed

przeszłam pierwszy etap rekrutacji, polegajacy na rozwiązaniu kilku zadań w pakiecie MS Office, zostałam teraz zaproszona na rozmowe, i nie chce jej spalić. Podajcie mi pytania i odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Swoją drogą dziwne jest aby rozmowa kwalifikacyjna miała decydować skoro zaliczyłam etap praktyczny.

to skomplikowana kwestia, ale dużo porad znajdziesz w necie - jak się ubrać, na jakie pytania się przygotować. i pamiętaj - jeśli będą oferować coś do picia, to bierz tylko wodę mineralną, żadnej kawy czy herbaty :P

Gość wyrtrychy
"i pamiętaj - jeśli będą oferować coś do picia, to bierz tylko wodę mineralną, żadnej kawy czy herbaty " DLACZEGO ?????

Gość oliwka w czerni
bo mineralke najszybciej sie pije i nie jest skomplikowana przy podawaniu. no i widzisz od razu, czy ktos ci do niej naplul, czy nie ;)

" DLACZEGO ????? " a to dlatego, że ludzie na rozmowach kwalifikacyjnych mają tendencję do wylewania na siebie płynów, które dostali do picia :classic_cool: cukier też wysypują :D więc kawa z cukrem i śmietanką to samobójstwo :classic_cool: wiem to od fachowca :)

Gość pan hr-owiec
najwazniejsze pytanie, to czy jestes sama, jaki rozmiar biustu i czy połykasz 😴