Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewcia34

chcesz pogadać to pisz

Polecane posty

Gość elton john...
tez mam 18

no to fajnie :) Napisz mi na adres emajl GG to sobie popiszemy w cztery oczy :) co ty na to ?

Gość rey
ja chce kuźwa pogadać, nie widzisz tego, że krzycze?????!

Gość rey
zresztą wszystkie takie jesteście, kasa i ojczulek (kasa) dla waszago bachora, który już ma dwu tasiów (doi dwu), kasa, kasa, kasa i... mercedes. Wasz świat

Nie prawda że wszystkim dziewczynom zależy na kasie ,dla mnie ważne jest to by chłopak był miły kochający ,który umiał by mi doradzić i mnie zrozumieć to jest najważniejsze u facetów :) a kasę mogę sobie sama zarobić ,co to za problem :)

Gość rey
uchachałaś mnie, do bólu!!! ja słyszałem to codziennie, a potem: ale ja musżę, ja nie mogę, ja potrzebuję...

Gość rey
sory, ale taka prawda jest jedna skończyła studia, druga wyszła z g...na, dwa autka.. teraz jest bardzo samodzielna, teraz jest mistrzuniu..

widzę że cię nie przekonam ale ja właśnie taka jestem,że najważniejsze w życiu dla mnie jest rodzina ,zdrowie ,wykształcenie miłość,szacunek,zrozumienie,a na samym końcu kasa która jest niezbędna do jakiegoś funkcjonowania w życiu :)

poszukaj jakiegoś tematu, który Cię zainteresuje albo wejdz na czata i tam sobie możesz tez popisać.. bo trochę żałosne jest tak prosić o to żeby ktoś z Tobą popisał. chyba ze narzekasz na samotność, i rozpaczliwie szukasz znajomych.. to wtedy rozumiem.. ale tak?!

Pisze cały czas na GG ale to co napisałam powyżej to też sobie można pogadać przecież :)

Gość Mr.. Ciekavski
bbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość Mr.. Ciekavski
111111111111111111111111111111111111111