Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camp Kill Yourself 1

dieta dla faceta

Polecane posty

Lucjusz, jesteś jak czaterian, nie umówimy się :) Camp, za godzinkę msza,, idziesz :) ?

Lucek, do kogo to :O ? Camp, wiesz, że Fallout 3 leży przede mną (płyta), ale nigdy nie grałam (nie moja) :classic_cool:

zagraj!! zajebiste!, ale proponuje zanim zaczniesz 3 przejść jedynkę i dwójkę... bo w 3 jest wiele powiązań i ogólnie nie zrozumiesz świata gry jak od jedynki nie zaczniesz

nie lubię gier kąputerowych, w przeciwieństwie do mojego brata :classic_cool:

Tło fabularne Fallouta to scenariusz typu 'co by było gdyby', gdzie Stany Zjednoczone próbują opanować fuzję nuklearną, dzięki czemu mogłyby w mniejszym stopniu polegać na ropie naftowej. Nie dzieje się tak jednak aż do 2077, zaraz po tym jak konflikt o złoża ropy naftowej prowadzi do wojny między Stanami a Chinami, który kończy się użyciem bomb atomowych, przez co gra dzieje się w postapokaliptycznym świecie. Bohater gry jest potomkiem tych, którym udało się znaleźć schronienie w jednym z rządowych schronów przeciwatomowych. Gra rozpoczyna się w 2161, gdzieś w środkowej Kalifornii, w Krypcie 13 (Vault 13). Jej bohater zostaje wysłany na poszukiwania urządzenia zwanego "water chip" (w wersji polskiej przetłumaczono tę nazwę na hydroprocesor), ma on 150 dni na wykonanie zadania.

nie wiem, czy nie mam gdzieśw domu na płycie tej jedynki, bo od cholery tych gier :classic_cool:

ok, przekonałeś mnie ;) (tylko muszę znaleźć trochę wolnego czasu :classic_cool: )

no bez przesady:D tak całe dnie na kafe, ja ostatnio tak więcej przesiaduje bo się nudzę, ale za zwyczaj to kafe jest ostatnią rzeczą którą robię jak już nic innego nie ma