Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vizjoner

PRZYJĘCIE NIESPODZIANKA

Polecane posty

Gość vizjoner

Mam koleżankę (można by rzec, że przyjaciółka) w której się troche podkochuje, o czym Ona zdaje się wie, ale jakoś nikt z nas nie robi kroku naprzód(Ona nie ma żadnego chłopaka, czy coś)... ale ja chciałbym zrobić dla Niej coś wyjątkowego... tak teraz sobie wymyśliłem... Ona ma niedługo 18stkę(jest rok młodsza ode mnie) ale nie chce robić żadnej "imprezy", zwłąszcza, że Jej rodzice niezbyt byliby przychylni... wymyśliłem, że mógłbym zorganizować cośtakiego jako "przyjęcie-niespodziankę" i liczę, że by mi się udało nawet Jej rodziców przekonać, z pomocą Jej starszej siostry (która jest bardzo przychylna naszemu zwiazkowi i czasami mi już pomagała zrobić coś dla mojej Wybranki) Domyślam się ile to pracy, czasu etc. ale powiedzcie: 1. co o tym myślicie? (że jestem wariat to już wiem) 2. Czy ludzie są na tyle kompetentni by utrzymać to w tajemnicy? 3. trochę to będzie kosztów i nie wiem, cyz wypadałoby by np. każdy zaproszony dorzucił powiedzmy 10zł (już resztę sam pokryję..) 4. DO DZIEWCZYN: jakbyście się zachowały, gdyby wam coś takiego zrobiono? z góy dziękuję, za wszelkie odpowiedzi, rady, pomysły itp. (krytyka też może być)

Gość tragedia w pięciu aktach
Pomysł całkiem niezły, o ile ona lubi tego typu niespodzianki. Bo czym innym jest prezent-niespodzianka, a czym innym zorganizowana impreza. Może ona nie lubi być stawiana przed faktem dokonanym, może miała inne plany, itd. W zależności od tego, kogo zaprosisz albo uda ci się to utrzymać w tajemnicy, albo i nie. Ty organizujesz jej przyjęcie-niespodziankę, więc nie możesz wymagać od zaproszonych gości, żeby ci się dołożyli. Pewnie i tak każdy przyniósłby jakiś prezent. To jest nieeleganckie. Ty wyskoczyłeś z pomysłem - ty pokrywasz koszty. Sam napisałeś, że ona nie chce żadnej imprezy, więc wygląda na to, że chcesz ją uszczęśliwić na siłę. Ja bym wolała, żeby ktoś z okazji moich urodzin zorganizował mi mile spędzony dzień czy chociaż wieczór. Może jakaś dobra kolacja w miłej restauracji (w domu jest zbyt intymnie, zwłaszcza, że nie określiliście swoich relacji), kino, drobny upominek. Pomysłów można znaleźć wiele, niekoniecznie tak inwazyjnych jak impreza.

Gość 234567890
z pomocą Jej starszej siostry (która jest bardzo przychylna naszemu zwiazkowi i czasami mi już pomagała zrobić coś dla mojej Wybranki) hahah stary przeciez ona nadaje siostrze swojej na bierzaco jkaie wobec nie j masz plany ... JEsli by ci nei pomagala znaczy ze tamta miala by cie gdizes !

Gość Lauratyk
Bardzo fajny pomysł!!Mój chłopak też zorganizował mi takie przyjęcie niespodzianke tylko, że na 21 urodzinki!BYłam bardzo zaskoczona ale i przeszczęśliwa ;) Impreza odbyla się w Domu Kresowym w okolicach Piaseczna!Super klimatyczne miejsce z pysznym jedzonkiem!!