Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocz na test

Czy druga dawka moczu bedzie wiarygodna na test, tzn nie porannego?

Polecane posty

Gość mocz na test

Rano musialam sie wysiusiac, bo maz dopiero idzie do sklepu, apteka w niedziele wczesniej otwarta nie bedzie. Mam 25 dzien cyklu, jestem po tabletkach anty. ralam niecale 1,5 roku i teraz zrobilam przerwe. Dostalam 4 @ pod rzad normalnie, ta pierwsza to z odstawienia, wiec w sumie 3. A teraz mi sie tak spoznia. Niedawno robilam test popoludniu i wyszedl negatywny, chce sie teraz upewnic i dlatego robie drugi test. Schizuje czy to ciaza czy moze przez te tabletki. Slyszalam ze potrafi sie tak spozniac po odstawieniu

Gość aaaius
Hmm jak ja zrobiłam wieczorem test to kreski dopatrzyłam się tylko pod światło, a drugi test zrobiłam z rana i wyszła wyraźna kreska. Czyli lepiej poczekaj do jutra rana. No i mi dopiero wykazał tydzień po terminie spodziewanej miesiączki, wcześniej był negatywny.

Gość aaaius
Aha jeszcze jedno. Nie chce Cię dołować (albo pocieszać, bo nie wiem czy się starasz), ale miałam identycznie. Równiez odstawiłam, miałam 4 @ pod rząd, potem nie było i buch ciąża :)

mi test pokazał 2 kreseczki dzień po spodziewanej @, popołudniu tego samego dnia zrobiłam drugi i też były 2 kreseczki

Gość mocz na test
Ja mam 2 dzieci.. na 3 za wcvzesnie, ale jak bedzie to sie ucieszymy. Choc wolalabym nie musiec przyzwyczajac sie do nowej sytuacji. Ja przy jednej i drugiej ciazy robiłam popoludniu i wyszły pozytywne od razu. Dlatego teraz troche sie pocieszylam tym negatywnym, ale jakos nie mam pewnosci.. Negatywny byl na 100% nawet zadnej bladzizny bym sie nie dopatrzyla

Gość aaaius
To jeśli robiłaś zawsze popołudniu i pokazywały zgodnie z prawdą to napewno nie jesteś w ciąży.

Gość mocz na test
oby... Zrobilabym jutro rano, ale maz do pracy i sama zostane z wynikiem. Poza tym niecierpliwa jestem, Nerwowa chodze i tylko o tym mysle, chyba zrobie zaraz jak przyniesie test. Do lekarz ai tak ide, bo jesli nawet nie jestemw ciazy to musze jakos wywolac @, chce z powrotem tabletki

Gość aaaius
To zrób inaczej - kup 2 testy, jeden zrób dzisiaj żeby się chociaż trochę upokoić a drugi jutro z rana żeby mieć pewność

Gość mocz na test
ze na to nie wpadlam :D

Ja test zrobiłam po 17- dwie wyraźne kreski. Było to trzy dni po terminie spodziewanej @.