Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaowaka

czy to prawda?

Polecane posty

Gość takaowaka

czy to prawda ze w ten sam sposob co traktuje facet swoja rodzine (matke, siostre) to bedzie tez traktowal zone? macie z tym doswiadczenia? w przypadku dziewczyny z mojej rodziny to jej facet na poczatku bl cudowny, wszyscy go zazdroscili mial gest, mega przystojniak, super praca, auto, koledzy itd. mial tylko wg. niego 'pojebana siostre' wiec wszyscy to zaakceptowali. siostre lal i ponizal w okrutny sposob. teraz po paru latach wychodzi na to ze to jego siostra byla normalna a on 'pojebany' to znaczy tak sie zmienil ze szok. i zaczyna kuzynke traktowac jak kiedys swoja siostre, ktora zreszta wyrzucil z rodzinnego domu i nie ma tam ona prawa wstepu.

Gość takaowaka
?

Gość takaowaka
up up

Gość włoz tam gdzie...
poniekąd jest to prawda.... z biciem nie mam doswiadczenia, ale domowe obowiązki przypadają tylko mnie. Ma tylko respekt do własnego ojca i wszystko robi migusiem jak mu karze.

Gość takaowaka
ten dokladnie to samo w domu nie robi totalnie nic jedyne na czym mu zalezy to jego wyglad i godziny na silowni. ale chodzi mi z traktowaniem kobiet. on siostre traktuje gorzej jak psa ale z drugiej strony jest mamusinym cycuciem, to znaczy mama za wszystko placi, manmie wszystko opowiada itd. czy ta dziewczyna bedzie raczej traktowana przez niego jak matka czy jak siostra? bo na poczatku bylo wspaniale a teraz ja widze zero szacunku z jego strony. ciagle tylko ja krytykuje ze chuda jest ze ma jesc, zxe nie ma zainteresowan, ze nie umie gotowac ze nie ma znajomych i cala litania

Gość takaowaka
up up

Gość tewtreup
up

Gość napisz do kasi z bravo girl

tak nawet jest powiedzenie jak traktuje matkę tak będzie traktował swoja żonę to jest w skrócie

Gość kotek roztropek
po tym jak go opisujesz i na jakie elementy ty zwracasz uwagę, akcentując je, nie sposób się z nim nie zgodzić, toja koleżanka i ty zasługujecie na wpierdol. przykro mi.