Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andy Wawa

problem z jej 1 razem.

Polecane posty

Gość Andy Wawa

Witam, mam mały problem z moją kochaną blondyneczką. Do tej pory jakoś nie miałem do czynienia z dziewicami, ale się trafiła, ostatni zdecydowała się, że chce to zrobić, gdy ją rozgrzeje aż mnie błagała bym to zrobił, problem w tym, że dość szybko stygnie, ledwo gumkę założę jej potrafią opaść emocję gdy nawet stan utrzymam, to niestety "ucieka" mówi, że ją boli, sam nie wiem do końca co z tym zrobić, czy może jakiś, żel nawilżający działający przeciwbólowo czy może coś innego? miał ktoś kiedyś taki przypadek? ; (

Gość ja mialaama
też sie bardzo stresowałam przed pierwszym razem, mimo ze bardzo chcialam to zrobic. skurcze pochwy nie zaleza od naszej woli, a pobolec musi, ja prawie mialam lzy w oczach, ale tylko za pierwszym razem kiedy przebijana jest błona, następne wejscia penisa do pochwy daja duzo przyjemnosci, i wynagradzaja bol

Gość marchewwka
Żel nawilżający? Jak jest podniecona to żel nie jest potrzebny. Spróbuj sprawić, żeby jak najbardziej się rozluźniła. A jak dalej będzie problem to najwidoczniej chodzi o to, że błona jest sporej grubości i stąd ten ból. Mnie też bardzo bolało, jęczałam wręcz z bólu, było trochę krwi. Ale nie chciałam, żeby chłopak przerywał. Drugi raz był już bez bólu.