Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Nie tylko na ogolnym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goś89 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Tajemnicza witam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goś89 0 Napisano Styczeń 17, 2010 ladaco, autorze prawie wszystkich pierwszych odpowiedzi na forum witam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Ja sie glownie na erotycznym udzielam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Czyzby ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Na erotycznym to ja się głównie za prowokacjami kryje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Zapewne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 tu Leja - gdybys pisal takze na erotycznym, to dobrze zrobiloby to Twojej karierze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Tak jak wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Zapewne mnostwo :D Z checia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocham życie ponad życie 0 Napisano Styczeń 17, 2010 :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Sheraton................ jest w Warszawie...............a ja mieszkam w Małopolsce..................poszukam numeru telefonu.............i zadzwonie tam:D:D:D ))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Musze juz zmykac.. Wam, jeszcze Was pozniej nawiedze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Wiesz.............. jakoś nigdy tego nie sprawdzałem.........a Ty wczoraj napisałeś w Warszawskim sheratonie:D)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Mówiłeś już to chyba z tysiąc razy )))))) Dobczyce:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 To dobrze ))))))))) mieszkam w wiosce.................zabitej dechami ))))))):D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Klub sportowy tam jest :D:D:D Dobczyce................. głupia pomarańczo:D :))))))) http://pl.wikipedia.org/wiki/Dobczyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 tu leja ----- a gdzie Ty mieszkasz????? w Sopocie???? czy mi się zdawało...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 19, 2010 tu Leja !!!! Chodz tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuppp Napisano Grudzień 18, 2010 .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach