Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28tydzienn

kiedy opadl wam brzuszek?

Polecane posty

Gość 28tydzienn

hej jestem w 28tyg ciazy i brzuszek strasznie sie obnizyl , wydaje mi sie ze to troche wczesnie , dodam ze to moja 2-ga ciaza juz nie pamietam jak bylo z synkiem , prosze napiszcie jak bylo u was ? kiedy tak widocznie brzuszek opadl?

Gość malutka872
jestem 29tyg i moja bratowa ze wczoraj zauwazyla ze brzuch mi opadl.....

Gość 28tydzienn
wiec moze to normalne uff u mnie opadl zanczaca uje to i widze ,

ja dzisiaj zaczynam 37 tc a brzuszek zaczal mi sie obnizac ok 3 tygodni temu mimo ze juz od 5 tygodni dzidzia jest glowka na dol :)

ja na dzisiaj mam termin porodu ale w ogole nie zauwazylam zeby mi sie brzuch opuscil. Jak Wy to zauwazacie? ja nic nie czuje w kazdym razie. A moje dziecko glowka do dolu jest juz od 30 tygodnia mniej wiecej.

Witam :) Mnie brzuszek obnizyl sie dzien przed Wigilia,od kilku dni jestem bardzo spiaca,mam wzmozony apetyt,parcie na kiszki,a od dwoch dni sluz jest bardziej wodnisty i bezbarwny jak byl,czuje tez bol w obu pachwinach,co myslicie o tym mieszkam w Uk a tutaj diagmoza utrudniona :P Zaczyna sie waszym zdaniem? A bole mam takie jakby parte ale nie regularne..pozdrawiam!

Gość 28tydziennn
u mnie dzidzi jest glowka w dol od 18tyg :) synek tez szybko byl glowka w dol ,urodzil sie o czasie ;) ale brzuszek opadl nieci pozniej , a widac to golym okiem kilka dni temu brzuszek byl pod piersiami a teraz jest nisko lepiej mi sie oddycha ,