Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28 Antardast

Sypiam tylko z 10 lat młodszymi kobietami - 28-letnie rówieśnice to staruchy

Polecane posty

Gość agggull22
po pierwsze - nie specjalnie zainteresowana jestem tym, co w kobietach interesuje ciebie po drugie - tak, ja dalej swoje bo w przeciwieństwie do ciebie pisze na temat

Gość agggull22
nie mam potrzeby aż tak czesto nie mam potrzeby też z tobą rozmawiać z resztą wątpie, żebyś ty tak czesto kiedykolwiek zaczoł kobiety nago widywać

Gość dr.. dermatolog
to kłamstwo z tymi procentami dotyczącymi tłuszczu

Gość do agull 22
Jestem kobietą :D Za 10 lat będziesz brzuchatymi łysem faciem :D Wtedy zobaczymy kto będzie chciał się przy Tobie rozebrać :D I nie ma słowa "zaczoł" :D

Gość agggull22
to chyba jednak nie było do mnie?

Gość lantore
kobiety uwazane za najpiekniejsze na swiecie nie sa nastolatkami tylko maja od 24-30 np modelki victorias secret.. zadna nie ma 20lat;]najmlodsza ma 23;] nie produkujcie sie panowie. bo na takie laski ani nawet podobne was nigdy stac nie bedzie.. wiec lepiej pisac tu swoje madrosci i jarac sie gowniarami..

Gość maxio gta
Jestem facetem j dziwia mnie te wpisy. Nie mam poki co laski, ale nie ogladam sie za licealistkami.Mam siostre ma 18 lat twarz dziecinna jej kolezanki ktore przychodza to samo.. nie kreca mnie te panienki.. a moglbym z latwoscia jakas wyrwac bo codziennie pzrez moj dom przewijaja sie nastolatki...mam 26 lat i mnie sie podobaja prawdziwie kobiete.. z piekna kobieca twarza z kobieca figura duzym biustem ze srednimi bodrami wyrazna talia.. pociagaja mnie kobiety sexowne..dla mnie licealitki nie sa ladne..prypominaja mi dzieci..

Gość taaaaaaaaaaaaa
Jestem kobietą i zawsze mówiłam, że facet powinien być starszy conajmniej o 6-10 lat. Sama spotykam się z facetem o 7 lat starszym. Niestety prawda jest taka, że kobiety szybciej się starzeją, nie dbają o siebie itd.

Ja mam lat 18 i na dodatek jestem szczupła zgrabna i jędrna :p i wiesz co w życiu bym się z Tobą nie przespała ! masz myślenie jak dzieciak a masz chłopcze juz 28 lat żenada

Gość agggull22
kobiety szybciej się starzeją, nie dbają o siebie itd. o raaanyyy....na prawdę się zastanawiam, gdzie wy żyjecie?? współczuję towarzystwa :-O a co do róznicy wieku, to sie zgadzam - fajna sprawa :-)

Gość taaaaaaaaaaa
Oczywiście nie można uogólniać ale większość kobiet zaniedbuje się.

Gość fdsdsd
wiec jak widac mozna;] i nie piszcie bzdur ze zadba 26 latka nie bedzie mialka ciala jak 16 latkla.. ja za nic nie oddalabym mojego ciala zeby miec takie jak 10 lat temu.. urosly mi piersi mam mam fane jedrne cialo.. napewno wygladam lepiej niz pare lat temu.. mam wieksze powodzenie..

Gość mloda20latka
ja mam faceta 36 letniego, jest nieziemski :))) dodam ze mam powodzenia ale nie zamienie go nigdy;p

Gość pewnie wiecie
palant pewnie nie potrafi zadowolic starszej doswiadczonej kobiety typowy zakompleksiony palant co jeszcze swiadczy o tym ze wogole kafe odwiedza i pisze podobne bzdury heheh

Gość jaaci się dziwię
"dla mnie licealitki nie sa ladne..prypominaja mi dzieci.." ..bo to SĄ jeszcze dzieci - przecież 18-tka to dziewczyna, która robi maturę, czyli chodzi do szkoły - przed nią lata nauki, żeby myśleć o normalnym życiu, to, co jej się teraz przytrafi w "tym" sensie to raczej przygody... chyba, że rozmawiamy o "wyrobionych" 18 - tkach - piszesz autorze, że "sypiasz", w liczbie mnogiej - czyli nie masz stałej dziewczyny, tylko skaczesz z jednej na drugiej (boisz się, że drugi raz by nie chciała? masz tak małego, czy tak słaby jesteś)....a to już inna sprawa, bo inne "kobiety" czytaj latawice, galerianki, puszczalskie itd. Ale to już inna para sandałów...no i inny poziom dyskusji...tu nie chodzi o "sypianie" tylko bzykanie...:(

Gość ja tam wolę młodsze
które wyglądają na starsze i mają zgrabne tyłki

Gość jfigj
Ja mam 30 lat, kobiete 29 letnbia przy bmoim boku i nigdy w zyciu nie chcialbym byc w zwiazku np z 20 letnia dziewczyna. Moja kobieta jest bardzo atrakcyjna, dba o siebie.Wyksztalcona, imponuje mi tym ze od 20 roku zycia zarabia na siebie, zna jezyki obce, ma zainteresowania. Jest niesamowita w lozku. Podnieca mnie niesamowicie chcoiaz moglbym powiedziec ze z pewnoscia nie ma tak juz gladkiej buzi jak 16 stka i malutkie faldki na brzuchu. Moge kochac sie z nia non stop. ostatnio bylem na imprezie u znajomych. Brat znajomego przyprowadzil ze sobe 18stke, niezwykle ladna dziewczyne,mega zadbana, seksowna...On 26 lat,ona 18...przykula nasza uwage ale nie dorasta do piet taka dziewczynka kobeicie dojrzalej. To jest dla mnie jeszcze dziecko..Zeby nie wiem jak byla seksowna 18 stka to nie przebije 30stki ktora ma doswiadczenie w lozku, ma pojecie o zyciu, potrafi kokietowac, zarabia na siebie, podejmuje decyzje samodzielnie a nie z pomoca mamusi...

Gość fggrtfgrtyh
nie ma gładkiej buzi jak 16 latka?? a która szesnastka ma gładką buzię?? gładką buzię ma się po 20ce ja mija okres trądziku

Gość jfigj
to byla przenosnia...chodzi o to ze kobieta 20 letnia nie dorowna nigdy 30 stce Mi imponuja piekne, zaradne, wyksztalcone kobiety....ktore potrafia podejmowac samodzielnie decyzje, utrzymac sie, byc na swoim a nie podlotki .Taka dziewczynka 20 letnia dopiero wchodzi w dorosle zycie..Jedrne mlode cialo to za malo aby stworzyc z kims zwiazek...

Gość kalinkaaaaahh 24
to nic złego mieć wymagania - mnie np. interesują tylko faceci powyżej 185 cm wzrostu, szczupli, z wyższym wykształceniem - najlepiej renomowany kierunek, zarabiający powyżej średniej krajowej, mający pałkę minimum 18 cm.

Gość kobieta lat 30
oj chłopczyku, no coz twoja sprawa, mozesz miec swoje zdanie, ale nie wiesz jak bardzo sie mylisz:)....Dziewczyny zaczynają dobrze wyglądać od 23-24 roku życia w górę:)Naprawdę, nigdy nie wróciłabym do mojego wyglądu tak z 10-12 lat temu.....od paru lat czuję sie świetnie, dobrze wygladam, a nawet bardzo dobrze, nie mam cellulitu jak twierdzisz ze wszystki laski w tym wieku mają, mam umięśnione zadabane oplone ciało...oglądnij sobie galerianki- scene gdy siedzą u higienistki- jakbym tak wygladała, jak te srajdy 14-15 letnie, to wybacz, miałabym doła.pozdrawiam

Gość damklapsikawdupke24
własnie takie smarkate nie wiedza jeszcze jak o siebie naprawde dbac, czesto na pewno sa niedomyte, starsz dziewczyny to prawdziwe kobiety, ktore wiedza jak sie ubrac, jak ogolic, jak pomalowac, zeby wygladac naprawde dobrze, umieja utrzymac czystosc na twarzy, na ciele, kolo siebie i w swoim domu, malolaty maja duzo tapety, a pod tapeta brud:P ale faceci to brudasy wiec jak zobacza opalony tylek to nic wiecej ich nie obchodzi hehe

Gość to piękne
dojrzały z tak młodymi

Gość freakylikeme
ja myślę że 30 latek w łóżku z 20 latką to musi być piękny widok:)

Gość freakylikeme
ja myślę że 30 latka z 20 latkiem to musi być piękny widok :)

Gość freakylikeme
haha guzik prawda, jak matka z synem :O ja napisałam że 30 latek w łóżku z 20 latką to musi być piękny widok

Gość fxfxfdbf
Zeby nie wiem jak byla seksowna 18 stka to nie przebije 30stki ktora ma doswiadczenie w lozku, ma pojecie o zyciu, potrafi kokietowac-- ahahaha jaaaasne bierzesz byle 30tkę z ulicy i wszystko wyżej napisane się zgadza :O taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa