Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowanaa na maxa

Mam 25 lat i nie wiem co chce robic w zyciu

Polecane posty

Gość Niezdecydowanaa na maxa

Czy to normalne?

Gość Niezdeecydowana na maxaa
I jak widac jestem z tym problemem sama :(:(

Gość mam 35 i to samo co ty

nie wiem czy to normalne ja wsumie tez nie wiem pracowalem kiedys rok w pewnej firmie i sie skonczylo teraz kilka lat nic mam 26 lat

Gość Niezdecydowanna na maxaa
To z czego sie utrzymujesz?

Gość ja tak nie mam chociaż
mając 18 lat (wybierając studia) raczej nie wiedziałam - ale potem to jakoś przyszło, przynajmniej na razie mi się wydaje że robię to co lubię. Próbuj różnych rzeczy, różnych prac, oglądaj różne firmy, czytaj w necie o różnych rzeczach i zobacz, co najbardziej Cię interesuje. Czynnie szukaj swojego miejsca w życiu, może nie od razu nowe studia ale jakiś wykład raz w tygodniu jako wolny słuchacz?

Moze inaczej, ja wiem czego napewno nie chce! Czyli pracy za biurkiem w chorej korporacji, siedzenia i patrzenia na zegarek, i modlenia sie byle ten czas jak najszybciej minal. Dobry pomysl z tym wolnym sluchaczem, a co daje taka forma wykladow?

Gość sxfdsfswwdw
że co? chyba jak sie studiuje to sie wie mniej wiecej pare opcji co nas czeka? tzn ze wy ani nie studiujecie ani nie pracujecie i nie wiecie co was czeka :O do roboty lenie patentowane jeden z drugim

Do tego powyzej, nie zycze sobie obrazania mnie! Wyciagasz pochopne wnioski a tak naprawde nie masz nic do powiedzenia!

nic nie daje :D poza oczywiście rozwinięciem zainteresowań, pozaniem ciekawych dziedzin. Oczywiście można skończyć całe studia w ten sposób (nie ma się tylko praw studenckich w rodzaju legitymacji, akademika, prawa do stypendium), ale normalnie kończy się studia - nieraz robią to osoby które nie dostały się na studia i nie chcą tracić roku więc sobie są wolnym słuchaczem a po roku wpełzają na drugi rok mając wszystko zaliczone, ale skoro pracujesz to raczej w grę wchodzą tylko pojedyńcze zajęcia.

A co jesli chodzi o tryb zaoczny? czy tez jest mozliwosc by byc wolnym sluchaczem?

nie mam pojęcia, ale o to najlepiej dopytać się w dziekanacie po prostu. Póki co oferta edukacyjna w Polsce jest dość szeroka i na pewno coś tam dla siebie znajdziesz. Tylko szukaj.

Gość spoko loko
Wiem, że stary temat, ale mnie dotyczy. Tez nie wiem, co chcę robić w życiu.

Gość Spychacz z Jurandowa
Może chociaż wiesz z kim?

Gość gość
ja chce studiować tu gdzie studiuje i to robie. Jak skończę to poszukam innych planów i będę chciała je realizować