Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopciuszek forever 16

Moja mama uwiodła mi chłopaka

Polecane posty

Gość Kopciuszek forever 16

Czuję się jak śmieć :( Miałam cudownego chłopaka, bylismy razem pół roku, na początku moi rodzice nie tolerowali go, później zaczął przychodzić częściej i częściej, aż strasznie go polubili, prawie jak drugie dziecko (bo ja jestem jedynaczką,no jego traktują jak synalka którego nie mieli). Kiedyś wróciłam do domu, akutrat jak sie pokłóciłam z chłopakiem i zastałam go u mnie w domu, gadał z mamą, myślałam no okej...pewnie o mnie rozmawiają, mnie nie było w domu akurat...no ale to zaczęło się powtarzać :/ Moja mama jest tylko 20 lat starsza ode mnie , a od mojego chłopaka tylko 15 lat starsza, i bardzo atrakcyjna , zadbana, kiedyś ktoś widział nas razem i powiedział "uuu twoja siostra to niezła dupa" :/ zawsze robiła mi obciach, zakumplowywała sie z moimi koleżankami, podrywała np, ratowników na wakacjach :( ona ma dobry gust, zadbana, elegancka, piękna a ja ? nawet biustu nie mam, ale faceci to świnie, że zostawiłby mnie dla starszej kobiety :(

Gość napisz do kasi z bravo girl

Gość aldona z pękniętego kondoma...
Kiedyś wróciłam do domu, akutrat jak sie pokłóciłam z chłopakiem i zastałam go u mnie w domu wow jak on tak szybko dotarł przed tobą??????Geniusz albo Speedy Goznzales:D