Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta z podlasia

czemu on taki jest?

Polecane posty

Gość edyta z podlasia

hej:) chciałabym wam opowiedzieć o pewnym chłopaku, mam nadzieję że pomożecie mi go zrozumieć.. no więc jestem z nim tylko na cześć, nigdy jakoś specjalnie ze sobą nie gawędzimy gdy się mijamy, zresztą baardzo rzadko go widuje a mieszkamy blisko siebie.. on jest jakiś taki.. zamknięty w sobie, całymi dniami siedzi w domu, wychodzi tylko do szkoły albo wyskoczyć z kolegą na rower. nie chodzi nawet do sklepu, do baru na żadne imprezy no nic kompletnie! kiedyś znałam go lepiej, pamiętam że zawsze był fajnym roześmianym chłopakiem, nie unikał towarzystwa innych ludzi, no ale to uległo zmianie.. powiedzcie mi dlaczego on taki jest? dlaczego nie chce nigdzie wychodzić (próbowałam go pare razy wyciągnąć z domu), siedzi tylko w domu i gra na komputerze? pomóżcie mi zrozumieć tego faceta! prawda jest taka że jest to dość przystojny facet i dziwi mnie że nawet żadnymi dziewczynami się nie interesuje.. dodam że ma 19 lat. liczę na szczere odpowiedzi :) Edyta.

Gość sdfrtgyu
co znaczy: szczere odpwoeidzi w przypadku faceta, ktorego zadna z nas nie zna??? moga byc tylko spekulacje i przypuszczenia a co z jnimi zrobisz jak je poznasz? pojdziesz do niego z ta lista i poprosisz by wlaasciwa odpowiedz zakreslil? nikt tu nie czyta w myslach ani go nie zna wiec daruj sobie plotkowanie o facecie bo to zenada :O

Gość edyta z podlasia
sdfrtgyu liczyłam na to że to co pisze nie będzie tak dosłownie odbierane, miałam nadzieje że nie mam do czynienia z idiotami, tylko ludźmi którzy jednak potrafią zrozumieć bez pisania wprost po prostu chcę zrozumieć tego faceta, nic nie przychodzi mi do głowy dlaczego jest jaki jest, dlatego pytam dlaczego wg taki może być? wiadomo że go nie znacie to nie możecie się wypowiedzieć ale chodzi mi o zwykłe sugestie.. i to jest tylko dla mnie, po prostu mnie jego zachowanie nurtuje i nie uwazam zeby to było plotkowanie :o po prostu nie mam z kim o tym pogadać a chciałabym pare rzeczy zrozumieć ehhh ludzie troche empatii! może i jest nudny. jakieś jeszcze pomysły?

Gość nierozbudzona taka jedna...
komputeroholik? :P

Gość sdfrtgyu
edyta widac ze bystra intelektualnie nie jestes bo bys moje doslowne zdanie zrozumiala. zrozumiec faceta ktory siedzi zamkniety w domu mozna TYLKO pytajac sie go wprost a nie DOMYSLAJAC sie na przykladach jakichs znajomych obcych ludzi na forum :O mozesz dostac setke odpowiedzi bo jednej znajomy tak robil bo mu matka umarla, inny bo byl antyspoleczny, inny bo nie lubi imprez a inny bo mial guza mozgu. i to jest wlasnie PLOTKOWANIE bo NICZEGO sie o tym facecie nie dowiesz gadajac za jego plecami o nim na babskim forum! narysowac ci to czy teraz juz zrozumialas?

Gość edyta z podlasia
komputeroholik to by pewnie pasowalo:) nie wiem w co gra ale pewnie w jakieś strzelanki :D kiedyś w to grał w każdym razie.. jakies pomysły jeszcze?:) sdfrtgyu tak zrozumiałam. dziękuje czuje sie oświecona :o szkoda że ty nie rozumiesz mnie ani tego o co mi chodzi ale to już temat na inną dyskusję 🖐️

Gość edyta z podlasia
up:P