Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VaporX83

Moja prywatna opinia w kwesti damsko-męskiej.

Polecane posty

Moim zdaniem Facet bardzo przystojny,p szerokiej szczęce,mocnych ciemnych włosach i oczach z wyraźnym zarostem do tego bogaty,inteligentny,mający twz.bajer zdobędzie każdą kobietę jaką sobie wybierze tak na ok 98% Kolejna kategoria to facet bogaty i z .tzw bajerem ale z urody przeciętny albo nawet brzydki zdobędzie ok 90% upatrzonych celów Dalej Przystojny z bajerem ale biedny ok 85%-80% I kolejny bogaty bez bajeru i brzydki ok 75-80% Nastepnie biedny bez bajeru ale przystojny ok 65-75% tak samo biedny i brzydki ale z bajerem ok 50-65% No i najniższa kategoria biedny,brzydki ,bez bajeru czyli ja 10% ! sznas na wyrwanie upatrzonej laski

Dobrze, ze napisales, ze to "prywatna opinia" ;) Ja sie z nia calkowicie nie zgadzam. Nie dlatego, ze umiesciles przy swoich wypowiedziach procenty, a dlatego, ze zycie swoje, a czyjes poglady swoje. I, prawdopodobnie jest tak, upraszczajac te wypowiedz, ze swoj zawsze znajdzie swego, niezaleznie od jego stanu posiadania, wygladu, sposobu bycia. Takie jest zycie...🖐️

a świstak siedzi i zawija to w sreberka ple ple ple ,a uwzględniając to statystycznie to wychodzi na moje.Widział ktoś kiedyś piękną młodą blondynę z brzydkim,biednym i nieśmiałym facetem-bo ja nie .

Albo inaczej-widział ktoś kogoś brzydkiego,nieśmiałego i biednego w ogóle z jakąkolwiek dziewczyną? -szansa pewnie jest-ale taka jak wygranie 4 w dużym lotku

Gość illeallea
Pewnie, że o to trudno - bo ten brzydki, biedny i nieśmiały nie próbuje, bo nie wierzy, że ma szanse. A kobiety zazwyczaj jednak wolą być podrywane niż same podrywać.

Musze Cie ponownie rozczarowac, widzialam, nie tylko z takim ale jeszcze z kalekim, na wozku inwalidzkim. Wyliczenia, wyliczeniami, a zycie pokazuje cos zupelnie innego :P :)

Dlaczego mam wrazenie, ze piszesz o sobie ? ;) Porzuc niesmialosc i zrob nareszcie porzadek w swoim zyciu. Byc moze wowczas, Twoje "silne" poglady na zycie ulegna calkowitemu przewartosciowaniu. Od czegos trzeba zaczac, gdy ma sie zasciankowe poglady :P

te pojedyncze przypadki są tylko wyjątkami potwierdzającymi regułę JA cały czas próbuję ,i nic mi nie wychodzi ,dodam ze jestem brzydki,bez bajeru i biedny i jakos "nie trafia swoj na swego" w moim przypadku. Statystyka ma wyjątki i czasami sie myli ale jest brutalna i niepodwazalna-brzydki,biedny,bez bajeru=male szanse na kobiete bogaty,przystojny z bajerem=ogromne szanse na kazda kobiete

Samotne panny i kawalerowie - biora sie najczesciej z niewiary we wlasne mozliwosci oraz byc z leku przed skrzywdzeniem i bliskoscia. Choc znam pare osob, ktore wybraly samotnosc poniewaz tylko tak moga realizowac swoje zycie. I to jest tez w porzadku. Nikogo z tych ludzi nie potepiam. Kazdy ma w zycciu tak, jak chce. ;) 🖐️

Widocznie ta taktyka "bajeru" na jedne dziala, a na inne NIE. Niesmialosc, to nie jest przeszkoda do poznania kogos, bieda tez nie. Jedynie to, co z tym robisz. Jezeli nic, to masz jak robisz, czyli upragnione NIC ;)

A ja nie mam tak jak ja chce-chcialbym zyc szczesliwie z kobieta-dbac o nia,kochac ja,szanowac,uwielbiac-.A caly czas jestem sam mimo tego ze próbuję -umawiam sie na randki,spotykam sie ,itp Ale jak widac niektorych rzeczy w zyciu nie idzie przeskoczyc-ja jestem brzydki,nie mam bajeru i jestem biedny.Kobiety po pierwszych kilku spotkaniach juz wiecej nie chca sie ze mna widywac.ciekawe dlaczego? .

Jak kobieta nie będzie chciała to jej nie zdobędzie więc te wszystkie procenty psu na budę się zdają.

Gość nie jestem ladna
Oh cos cienko z Wami. 0% szans na poderwanie dziewczyna ma facet co sam uwaza , ze nie ma szans.

ale kobiety są zdobywane-czasami od razu czasami po pewnym czasie i tak jak mówią te procenty -facet bogaty z gadką i przystojny ma procentowo większe szanse na wyrwanie upatrzonego celu.

Gość taki jeden koleś
10% to i tak nieźle bo 1dna na 10 a płaczesz tak jak by to było 1 na miliard

ale odwrotnie też tak jest,faceci z kolei patrzą głównie na wygląd.JA mimo iż sam jestem brzydki to nie chciałbym mieć grubej i brzydkiej dziewczyny.

Wiesz dlaczego tak jest ? Nie ufasz sobie, nie ufasz, ze moze byc inaczej, jesli tylko odrzucisz to meczace [ nie tylko Ciebie] przywiazanie do czarnowidztwa :)