inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fekalion Napisano Styczeń 17, 2010 cześć jestem tu nowy a w szkole wołają na mnie Turlej kupa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 tu leja >>> nudze sie................... :D :D :D :D załatwiłem mu odblokowany dostęp do forum............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Tu Leja, za nazwanie Kuter Nogi pedałem, masz zakaz oglądania telewizji, a na podwórko możesz wychodzić, jak ojciec Cię wyśle po papierosy, albo piwo, ewentualnie 2 kupony totolotka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 No i co???.................szykuje się jakaś awanutrka..................:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 17, 2010 anouk-z facetami trzeba twardo :D glen b nie chciałdzieci, a teraz szykuje się mała gromadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goś89 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Danny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Glen będzie miał dzieci.................... :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 17, 2010 tak :P ...to zdjęcie było urocze teraz szukam brązowego welonu, specjalnie na nasz ślub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goś89 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Danny, tak się stęskniłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 17, 2010 będę mogła zostać matką (albo ojcem:) ) krzesnym ewentualnego potomstwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Kuter Noga----- A Ty jesteś gejem........????:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 17, 2010 matką krzesną oczywiście, ojcostwo mi się udzieliło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajeeeczka 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Nie kłoćcie się prooosze no. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fekalion Napisano Styczeń 17, 2010 bierzcie szybko ten slób bo sie smieja z nas w szkole i mowia ze jestesmy benkartami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 17, 2010 kto mówi? :) tata na nich nasra i nie będą :) szukam dwóch matek i dwóch ojców krzesnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fekalion Napisano Styczeń 17, 2010 katechetka tak moila i masz isc do niej na rozmowe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fekalion Napisano Styczeń 17, 2010 a fekalia robila lody w kiblu w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 17, 2010 fekalia nie chodzi jeszcze do szkoły :) poza tym, nie będzieszchodził na lekcje religii katolickiej, tylko do szkółki niedzielnej króla gównozjadów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fekalion Napisano Styczeń 17, 2010 chodz do szkoly zbierac kupy z kibli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Nie muszi byc dla mnie gejem................ nie mam takich wymagań:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 17, 2010 z doświadczenia wiem, że osoby, które mówią o sobie, że są inteligentne, są głupie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Może opowiedz coś o sobie?:)))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 kądor :D:D....................to tylko nick.............. kontrowersyjna.............prawda:)))))))))))) trzeba wzbudzic zainteresowanie ludźmi:)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 17, 2010 inteligentny-nie rozumiem Cię :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Styczeń 17, 2010 takich inteligentów ciężko zrozumieć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 17, 2010 prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPAAAAAAAAA Napisano Styczeń 17, 2010 chyba wzbudzić zainteresowanie wśród ludzi (swoją osobą) a nie ludźmi :O brawo intligĘcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Po prostu dziele się z wami moją mądrością życiową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 anouk86 zostawiłaś tu leje dla Danney......???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach