Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XteckX

NA SZYBSZY POROST WŁOSÓW!!

Polecane posty

Gość rafra
Też z własnego doświadczenia mogę polecić Biotebal :) Efekty widać już po kilku tygodniach, włosy mniej wypadają, pojawiają się nowe i kolejny plus jest taki, że cera mi się poprawiła i paznokcie wzmocniły.

Gość gość
Bardzo dobre maski odżywcze i odżywki ma Chantal. Moja ukochana to ProSalon Intensis, cudo na włosy.

Gość gość
Ja biorę tabletki biotebal z biotyną, bo biotyna świetnie pobudza porost włosów i hamuje wypadanie. Widziałam, jak działają, bo moja przyjaciółka brała je przez kilka miesięcy i włosy pięknie zaczęły jej rosnąć. Dlatego się na nie zdecydowałam

Gość hannaB
Ja po chemioterapii stosował tonik hair medic i mnie pomógł. Tak pod koniec 4 tygodnia małe włoski były widoczne, opakowanie ma 150 ml i wystarcza na 6 tygodni. Ten kosmetyk zwrócił mi pewność siebie i nie musiałam ukrywać swojej łysej głowy pod peruką.

Gość magdalenka2232
mi szybciej rosły przystosowaniu premium collagen 5000. Teraz znowu zamierzam do niego wrócić

w sklepie iChemia dostępne są naturalne olejki Swati, które przyśpieszają porost włosów - testowałam na sobie i jest różnica także... problem rozwiązany :)

Gość Evryla
Ja używałam kiedyś tego olejku Swati o którym piszesz i mi pomógł :) włosy wolno mi od zawsze rosły a na dodatek wypadały wręcz garściami. Pomogły tabletki przeciw wypadaniu włosów i ten olejek z ichemia :)

Gość urka23
ja też używam Biotebalu (zestaw szampon + odżywka). Po kilku tygodniach już widzę gołym okiem efekty. Włosów jest więcej, są mocniejsze i gęściejsze. Nic tylko się cieszyć.

Gość Kirka256
Naturalny olejek Swati jest najlepszy :) kupcie sobie stąd https://www.ichemia.pl/559,naturalny-olejek-na-porost-wlosow-100ml-swati.html mi włosy zaczęły dużo szybciej rosnąć dzięki temu

Gość gość
Polecam tabletki z biotyną biotebal. Biorę je już parę tygodni i widzę, że wreszcie coś się ruszyło jeśli chodzi o zapuszczanie włosów.

Gość gość
Biotyna jest rzeczywiście świetna dla włosów. Biorę biotebal od kilku miesięcu i nie mogę uwierzyć jak szybko mi teraz rosną

Gość fraszka91
Dla mnie numer jeden to Biotebal w tabletkach z najwyższą dawką biotyny na rynku. Miałam mega problem z włosami, bo bardzo mi wypadały, kruszyły się i fatalnie rosły, a po tych tabletkach już w kilka tygodni zauważyłam poprawę. Oczywiście dalej je stosuję, by były jeszcze zdrowsze, mocniejsze, no i pierwsze baby hair widzę.

Gość gość
Ja stawiam na wcierkę Jantar, niezawodna. Na całą długość mgiełka Jantar Medica. A przed myciem olejowanie olejkiem indyjskim Sesa.

Gość gość
Mnie włosy zaczęły szybciej rosnąć jak przeprowadzalam kurację przeciw wypadaniu z plastrami dermastic. Nie dość ze włosy mi się wzmocniły, przestały wypadać, to jeszcze zaczęły szybciej rosnąć

Gość Basia_38
A nie myślałyście o zagęszczeniu lub przedłużeniu włosów? Uważam, że to fajny pomysł przy problemach z włosami. Sama zagęszczałam włosy w Great Lengths i jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo stosuję specjalne kosmetyki i nie narzekam :)

Gość sorusia
A co sądzicie o wcierkach np. z czarnej rzepy albo cebuli na porost włosów? Na stronie Adamed.Expert o tym czytałam i niby jest to skuteczne któraś z Was próbowała moze takich rzeczy? :D

Gość orzeszek11
Lubię metody proste i skuteczne, dlatego zdecydowałam się na tabletki i łykam codziennie Biotebal z dużą dawką witaminy H. Dzięki niemu bardzo szybko włosy przestały wypadać, są lepiej odżywione i widać sporo nowych włosków. Ogólnie po kilku miesiącach kuracji fryzurka wygląda super.

Gość gość
Wiesz co, ja zauważyłam, że włosy szybciej zaczęły mi rosnąć, kiedy stosowałam kuracje przeciw wypadaniu. Te wszystkie składniki aktywne, które dostarczamy włosom podczas takiej kuracji sprawiają, że te rosną szybciej i są mocne. U mnie najlepiej na włosy zadziałały plastry dermastic. Kupiłam je w aptece.

Gość Agata089
A co myślicie o przedłużaniu włosów? Myślę, że to dobry pomysł. Szybko możemy poczuć się kobieco i pięknie! Skorzystałam z metody Great Lengths, co jest gwarancją w pełni profesjonalnego zabiegu. Korzystam też z ich kosmetyków, które świetnie działają na włoski, szczególnie szampon i wodę odbudowującą do włosów zniszczonych.

Gość gość
ja polecam hairvities.. tabletki które pomagają w poroscie włosów

Gość gość
mi też pomogły hairvities chodz troche czasu mi odrastały włoski :)

Gość Ankusia89
Ja używam olejku na porost włosów SWATI kupiłam go na ichemia.pl. i jestem bardzo zadowolona z efektów, stosuje go niecałe 3 miesiące i widzę dużą różnicę ;) zwłaszcza że są w lepszej kondycji i mam duzo nowych włosków :)))