Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka87

kłotnia z matką czuje sie podle,matka sie wyrzekla....

Polecane posty

Gość forumowiczka87

jestem cala roztrzesiona ,płakac mi sie chce:(:( i nie moge powstrzymac sie to okropne uczucie jak bliska osoba tak Cie traktuje.... mam 2 braci.....mlodszy o rok i 16 lat,z tym mlodszym o rok w ogole nie umiem rozmawiac,kiedy si eo cos zapytam on do mnie z morda,nie ma milosci miedzy nami -taka prawda ile razy ja inicjowalam rozmowe....a on do mnie warczał,zamknij morde,won,spierdala... to sa teksty na porzadku dziennym,z mlodszym jeszcez sie dogaduje ,jest ok.Mlodszy o rok w ogole sie nie uczy,nie napisal matury,mial konflikt z prawem,matko go faworyzuje!!!on na nia drze morde ,sniadanie,obiad i kolacja do łóżęczka,nie bede tego żarł bo to jest za zimne,podgrzej mi!,to jest do du*py wes to ode mnie,mamula usługuje na kazdym kroku!!boi sie jego,nic nie zwrici mu uwagi jak mi ubliża ,przezywa ,mnie to bardzo boli:(chcialabym miec brata a nie mam:( dzisiaj to byl przelom jestem zdruzgotana ,nie chce zyc,czuje sie jak intruz!!!!akurat pakowalam sie na studia a on(co na rolę sie pakujesz)mam chlopaka ,ktory ma gospodarstwo,nie wytrzymalam ,bo mowil to juz do mnie nei raz i wzielam bluzke i trzasnełam go po łbie ,matka wleciala i z łapami do mnie ,zaczeli mnie wyzywac spierda...,wyrzekam sie ciebie,matce sie zwierzam a ona w takich momentach broni braciszka i wytyka mi to o czym powiedzialam w tajemnicy,wyzywala mnie i ja powiedzialam,ze jest świnią-patologia:(((teraz ma mnie w dupie odwrocila sie ode mnie i kazala sie pakowac i spierdzielac na studia :((((( co ja mam zrobic?przeciesz to moj brat jest inicjatorem kłotni a matka sie boi mu powiedziec cokolwiek,moze we łbie od tych koksow mu sie poprzewracalo ,bo jest juz kwadratowy,pasozyt:( placze,placze ,placze.....

Gość forumowiczka87
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( pomozcoie

Gość buka
az nie wiem co ci powiedziec.. wyobrazam sobie jak musi byc ci zle. Moze nic narazie nie rob,poczekaj az emocje opadna. Mama napewno bardzo cie kocha,przespi sie i rano bedzie wszystko wygladalo inaczej. A z bratem hm..ja z moim tez nie zyje bardzo dobrze, nie utrzymujemy ze soba jakichs specjalnie fajnych kontaktow. tak to juz chyba jest.. Mimo wszystko mam nadzieje,ze bedzie dobrze i pozdrawiam ;) 3maj sie

Gość gesdgrsd
ja ci niestety nie pomogę, ale jestem w podobnej sytuacji :O Matka się już do mnie nie odzywa 5 dzień, tylko zostawia mi pieniądze, żebym sobie sama jedzenie kupowała :O

ja mam podobnie z młodsza siostra.....nnie potrafi po sobie nawet wody z wanny wypuscic..nie mowiac juz o wstawieniu talerza do zlewu czy UMYCIU GO...jest kompletnym pasozytem, ktory potrafi sie domagac... ostatnio nawet ojcu komorki JEGGO oddac nie chciala bo jej jest numer potrzebny drugi.....zeby z fagasem smsowac..... i wdupie miała to ze do ojca mogl ktos z pracy dzwonic...... a i tak jest kochana coreczka rodziców..ona jeszcze mowi jak niemowle... ja mogeabymz niknąc i nikt by nie zauważył....ewentualnie uzali by mnie za dziwadło.... autorko odizolujs ie..to jedyna rada...