Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ta_chytruska

Konflikt pracy pomiędzy babami

Polecane posty

Gość ta_chytruska

Mam problem w pracy, otrzymałam pewne zadanie do wykonania, zrobiłam to co mi kazano, w między czasie miałam inne rzeczy do wykonania. Po kilku dniach okazało się, że w tej ogromnej dokumentacji którą przygotowałam są braki. Nie sprawdzałam jej całej bo i nie miałam na to czasu ale zrobiłam to co odemnie wymagano. Koleżanka której pomagałam miała sprawdzić całość przed wysłaniem i tego nie zrobiła. Szefowa miała do mnie pretensje, póżniej stwierdziła, że to nie było moje zadanie i odpowiedzialna jest koleżanka. Po wykonaniu zadania koleżanka otrzymałam odemnie informcje jakie dane trzeba uzupełnić i miała to zrobić ale i tego nie zrobiła (jednocześnie koleżanka ma krótką pamięć). Szefowa i koleżanka są w gorącej wodzie kąpane ;) i niezbyt się lubią, czuję że nadchodzi wojna i na pewno oberwie się także, albo gł.mnie gdyż pracuję tam niedługo i na niższym stanowisku. Z jednej strony mam wyrzuty sumienia, że tego jednak nie sprawdziła, miałam przeczucie że dokumentacja nie jest kompletna ale musiałabym zostać po godzinach. Gdybym została nic nawet nikt by tego nie zauważył a tak koleżanka będzie zadręczać mnie (zresztą ona zawsze wiecznie z wszystkiego niezadowolona, łacznie z tym że musi pracować). Po złych doświadczeniach w poprzedniej pracy muszę dbać o swoją pozycję i nie pozowlić aby ktoś wchodził mi na głowę :/ Ktoś ma jakieś sugestie jak się wybronić jak to rozegrać??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować