Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mon24

Jak pomóc przyjacielowi.. w sprawach sercowych??

Polecane posty

Gość mon24

Witam. Mam wspaniałego, najlepszego pod słońcem przyjaciela. Jest on naprawdę cudownym facetem. Ma 25 lat, skończył studia, ma dobrą pracą, jest opiekuńczy, potrafi się dobrze bawić, jest zabawny. Jedyne czego mu brakuje, to kobieta. Był w związku przez ponad 4 lata. Niestety nie udało się. On tego jednak nie żałuje. Jest szczęśliwy bez niej. Jednak, minęły już ponad dwa lata, a on nie ma motywacji i chęci poznania jakiejś miłej dziewczyny/kobiety. Poza mną przyjaźni się jeszcze z dwiema moimi przyjaciółkami. Kiedyś obie mu się podobały. Nic między nimi nie wyszło, mimo że bardzo się starał, więc teraz się przyjaźnią. Problem polega na tym, że chciałybyś,my żeby się zakochał. On tymczasem opiekuje się nami. Rozmawiam z nim godzinami codziennie i próbuję go zmotywować. On jednak woli posiedzieć z przyjaciółkami i przeżywać ich problemy, zamiast wziąć się do roboty i korzystać z życia. Potrzebuję opini na ten temat, bo czuję się coraz bardziej bezsilna. Co myslicie? Jak go zmotywować? Co powinien zrobić on sam?

Gość mon24
przez to nie spie po nocach.A moze w sobie go rozkochac?Droga Redakcjo-czekam na odpowiedzi.

Gość mon24
To Ty nie czaisz! On we mnie zakochany nie jest, ani ja w nim.... moze w jednej z pozostalych dwoch, moze nie. Tylko, ze one obie go odrzucily !!! I on wie o tym, ze u zadnej szans nie ma, bo traktuja go jak przyjaciela a nie potencjalnego faceta!!!!

Gość a gdzie żeńska solidarnosc
niech przyjaciel przestanie być ciotą...takie kluseczki co mają pełno przyjaciółeczek zatraciły gdzies swój samczy zmysł i nawet już nie potrafią być męscy. kobieta chce chłopa a nie męskiej przyjaciółki...a Ty jakiejś chcesz zrobić wilczą przysługę...