Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biehiehie

najlepsze podszywy jakie widzieliscie

Polecane posty

Gość biehiehie

moj ulubiony, calkiem swierzy totalna znieczuliica Szłam sobie drogą, gdy nagle moja noga natrafła na lód. Było to w okolicach entrum miasta, pełno ludzi, a ja wykonałam obrót o 180 stopni i upadłam rozwalając sobie głowę o lód. Przecięłam sobie skórę na policzku i zamroczyło mnie, a z ludzi wokół nikt mi nie pomógł, tylko wszyscy się śmiali Jestem zła, a na dodatek mam limo na pół twwarzy totalna znieczuliica Potem wszyscy wzięli się za ręce i zaczęli chodzić wokół mnie śpiewając: "stary nirdźwiedź mocno śpi" a wasze?

Gość ghrtfhyt
To jest chyba jeden z najlepszych jaki widziałam, z tym niedźwiedziem :D:D

ogólnie dużo tutaj śmiesznych podszywów ale nie sposób ich wszystkich zapamiętać,w kazdym badz razie ten jest dobry i malo arogancki,bez wyzwisk,ogolnie spoko :D

Gość z jakiegoś starego tematu
Muszę wspomnieć też, że mam kłopoty z erekcją. Mówię "dudus hop, dudus hop", a on mi nie chce stawać. Co robić? :-D

Gość jak to dobrze ze podobal
sie wam moj yntelygentny podszyw :classic_cool: tez mialam go wymienic :classic_cool: 🖐️

Gość biehiehie
:p

Gość i w gore i w dol

Gość xxx6
cos tskiego: Postanowiłem dziś zrobić coś, co nieczęsto mi się zdarza, wybrać się na wyprawę do Supermarketu zamiast do osiedlowej Biedronki. Bardzo mi się podobało, dopóki nie zdjąłem z półki puszki kukurydzy w zalewie. Poczułem na dłoni wilgoć, a po przeciwnej stronie, między puszkami, zobaczyłem wycofującego się wielkiego obrzezanego kutasa.

Ja kocham podszywy:D ale takie ze tak powiem "inteligentne" śmieszne ale idealnie pasujące do wypowiedzi ofiary(tak jak to z niedźwiedziem):) Nie raz uśmiałam się do łez z podszywów:D Był taki jeden topik gdzie przez cztery strony była walka autora z podszywem-ale nie mogę go znaleźć.

Gość z joemonsterrr
Od kilku dni nie mam na nic sily.Strasznie chce mi sie spac ale walcze z tym bo pozniej w nocy nie zasne pozatym nie moge sobie pozwolic na gnicie w wyrze bo mam za 2 dni egzam i powinnam sie uczyc.Tylko jak?!Pije 2 kawe dzis, kupilam sobie tigera... jak moge sobie jeszcze pomoc? dodam że nocami przebrana w strój zorro pełnię straż honorową przy tesco Haha bardzo smieszne podszywaczu...2 wypowiedz oczywiscie nie nalezy do mnie! Wycinam pajacyki ze sreberek po czekoladzie i udaję się z nimi na rozmowy kwalifikacyjne do potencjalnych pracodawców. Tam, podczas negocjacji płacowych dokonuję ekwilibrystycznej sztuczki - wciągam pajacyki do swojego odbytu a po chwili wypluwam je nieuszkodzone na stół. Na razie nie znalazłem uznania ale widocznie wyprzedzam swoją epokę.

Gość z joemonsterrr
Kto mi powie jak podnieśc poczucie własnej wartości?? ?? sama walczę z tym (niską samooceną) od lat :( Po przesiedzeniu wielu godzin przy kompie mama wygania mnie na świeże powietrze. Siadam na ławce przy której jest najwiecej pestek i wyobrażam sobie że jem slonecznik z kumplami :) próbowałam podwyższyć swoją samoocenę poprzez burzliwe konwersacje z pałętającymi się po podwórku kundlami ,ale zawsze mnie przegadywały i wprowadzały w jeszcze większe kompleksy ja pierdziele spojrz w lustro i dostrzegaj plusy a nie minusy, ani tez plusow nie zamieniaj na minusy nie moge patrzec w lustro, bo w miejscu gdzie powinna byc twarz mam dupe i gdy mowie to smierdzi :(. Ludzie mnie nie lubia bo podobno mam dziwny smiech :.. czeszę syna na Rubika :)

Gość z joemonsterrr
Niczym żuk skarabeusz toczę pracowicie wielkie kule na które skladniki produkowane są przez moje otwory nosowe. Następnie, gdy owe kule osiągną już monstrualne rozmiary spuszczam je z pobliskiego pagórka i patrzę jak rozpędzając się i odbijając od asfaltu pędzą na mojego sąsiada Antoniego który stoi w panice nie wiedząc co czynić po czym niezmiennie zostaje przygnieciony przez rozkoszny ciężar owych osobliwych kul armatnich co powoduje u niego radosne kwilenie niczym u malpki kapucynki zaś u mnie niekontrolowane defekcje polączone z konsumpcją

Gość z joemonsterrr
czy po złamaniu całkowitym obu nóg ? mozna potem ormalnie chodzic ? ile trwa rekonwalenscencja ? zalezy gdzie sie polamaly,czy zrosly,jak zrosly itp...nie sie odpowiedziec bez zobaczenia zdjecia pytam bo planuję sobie połamać nogi ,żeby za odszkodowanie kupić nowy telefon. nieee podszywie pytam bo po operacji skracania nóg leczy sie jak tak samo jak przy złamaniu nie wiem co mam z nimi zrobić jak klękam mojemu ukochanemu do miecza

Gość z joemonsterrr
na joemonster jest tego wiecej;)))

Gość mnie niedźwiedź również nie
rozśmieszył :O Ale to jest dobre Od kilku dni nie mam na nic sily.Strasznie chce mi sie spac ale walcze z tym bo pozniej w nocy nie zasne pozatym nie moge sobie pozwolic na gnicie w wyrze bo mam za 2 dni egzam i powinnam sie uczyc.Tylko jak?!Pije 2 kawe dzis, kupilam sobie tigera... jak moge sobie jeszcze pomoc? dodam że nocami przebrana w strój zorro pełnię straż honorową przy tesco

Gość z joemonsterrr
Rozbijam namiot tuż obok stacji metra "Młociny", po czym ze skrupulatnością odmierzam czas, aby równo o godzinie 3:46 zerwać się na nogi i z okrzykiem godnym walczącego wojownika Power Rangers rzucić się na kolportera gazety Metro i wyrwać mu wszystkie magazyny z ręki, a następnie uciec zanosząc się sardonicznym śmiechem szalonego naukowca :D

Gość tygtytruyu567u
Codziennie podczas smażenia kartofli na mym grillu domowym wyśpiewuję sobie tekst hymnu Azerbejdżanu na melodię piosenki Jesteś Szalona. Podczas jednej z takich sesji odwiedziła mnie sąsiadka z góry namawiając dziko do wzięcia udziału w kolejnej edycji Mam talent :classic_cool: :D

Gość bnbnbnbnbnbbn
Był identyczny temat :P

Gość upssss
hej mam 14 lat i podejrzewali u mnie jakiś zespuł czegoś tam ... od tego czasu muszę co około twa-trzy tygodnie chodzic do lekarza, przez ostatnie trzy lata chodziłam do starszej, bardzo przyjemnej i delikatnej pani doktor... była na prawdę dobrą lekarką co okolo dwa miesiące zalecała badanie krwi i troszczyła się o moje zdrowie niestety odeszła na emeryturę na jej miejsce przyszedł mężczyzna po 40 maja macocha nie lubi chodzic ze mną do lekarza ale weszla na kilka minut powiedziala dokładnie jak wygląda sytuacja i poszła do pracy ledwo zamkneła drzwi i doktor do mnie -co tak stoisz rozbieraj się ja tradycyjnie zdjełam bluzę, koszulkę buty i skarpetki i stanelam przed nim on na to : -na co czekasz rozbieraj się ja zapytalam : spodnie też muszę zdjąć ? on powiedział spodnie i bielizne , zrobiłam co kazał podszed do mnie najpierw zajżał mi do gardla, uszy i nosa, poświcił latarką po oczach powiedział że mam usiąść sprawdzil moje odruchy i zmierzyl ciśnienie, i powiedział że musi zbadać moje piersi , nie są one ani duże ani małe - B więc wstała podniusł mi ręce i obmacywał mi piersi potem naciskal palcami na sutki tak mocno że prawie się przewrócilam do tyłu , piersi bardzo mnie po tym bolały ale znosilam to w ciszy później powiedział miłym głosem bym się położyla na kozetce położyłam się na wznak on ugil mi nogi w kolanach i rozchylił , (macocha pwiedziała mu że nie jestem dziewicą iż przyłapał mnie kiedyś na masturbacji ) doktor ubrał rękawiczki i polał palce żelem poczym pomacował moją szparkę i wsunol tam pierw palec a po chwili dwa, zagryzłam zęby to było dość bolesne i bardzo nie pryjemne po chwili przyniusł wziernik i polał go żelem po czym włożyl i otworzył go , poświecił latarką i wyjoł , powiedzial że potrzebuje zobaczyć w jakim stopniu wydzielana jest wydzielina więc wypłukał mi pochwę jakąć gumową gruszką wytarl ręcznkiem papierowym i podłoył metalową tackę ,nie miałam pojęci co mam zrobić on podał mi patyczek i powiedział że kiedy będę pocierała swoją łechtaczkę to wydzieli wyplynie, zapytalam : - czy to konieczne ? powiedzial że to podstawowe badanie poziomu dojżewania więc na jego oczach zaczełam pocierać się aby mnie nie krępować wyszedł do kantorka , udało się wtplynela wydzielina poczekałam chwile na doktora kiedy wszedł oznajmiam mu , popatrzył ma tackę , zapisał coś w papierach i oznajmi mi że zaraz zbada mój odbyt i mam wykonać klęk podparty na kozetce , to bylo upakarzające on zalożyl nowe rękawiczki nażelował palca i wsunol mi do odbytu mam dużą dziurkę więc wsunol bez trudu drugi palec czołam straszny dyskomfort jednak on na spokojnie obracał paluszkami. powiedzial że mogę ubrać bielizne kozulkę i spodnie po czym zmierzyl mi ciśnienie -ponownie powiedzial bym ubrała bluze i wyznaczyl termin następnej wizyty za trzy tygodnie na wyjscie poprosił bym dokladnie się ogoliła . opowiedzialam o badaniu w domu macocha zamiast powiedzieć że to zbok powiedziala że nareszcie ktoś kto robi badanie a nie gada na następnej wizycie bylo podobnie .. doktor jest bardzo miły i nie chce mnie krępować ale jak dla mnie za bardzo bada moje genitalia i piersi co mam zrobić prosze o sensowne porady macocha mnie odprowadza pod gabinet więc nie moge uciec po za tym ona zawsze dzwoni do lekarzy by pytać o stan mojego zdrowia więc co ja mogę zrobić ?.. proszę o pomoc

Gość łi łi zawsze pisze Qltooralnie
a kojarzycie topik CIOTKI KLOTKI ? że przyjechali goście i ktoś jej wsadził chhujka do oka przez dziurke od klucza jak go podglądała żeby sprawdzić czy sie brudasy myja?? :D :D :D

Gość fdvvdfvfdvgfdgvfd

Gość sikam ze smiechu
hahahah

Gość sikam ze smiechu
noi poszła kupa:( teraz już mi do smiechu nie jest:o

Gość gość
Powstał już raczej popularny na kafe topik "Kącik kobiet zgwałconych". Myślę, że takie miejsce jak to również jest potrzebne (przynajmniej mam taką nadzieję) Z autopsji wiem, że rozmowa na ten temat może być zbawienna, a stare rany mogą się dzięki temu lepiej zagoić. Tutaj możemy się podzielić spostrzeżeniami i wspólnie sobie jakoś pomóc. Jeżeli ten temat znajdzie jakieś zainteresowanie to opiszę swoją historię. x Ja nie bylam molestowana, pamietam jednak jak moj sasiad (dzis juz stary dzidek, bo to bylo ok. 20 lat temu, mialam z 8 lat) przyszedl kiedys do nas i pod nieobecnosc rodzicow zaczal dotykac mnie po piersiach, nie wiedzialam wtedy, o co chodzi, ale wystraszylam sie i ucieklam, nie wiem, czemu nie powiedzialam rodzicom, czasami o tym mysle, glupia jestem, bo byc moze skrzywdzil jakies dziecko i nikt o tym nie wie... x Mówiłaś o tym wydarzeniu komukolwiek? Odczuwasz jakieś negatywne skutki tego wydarzenia? Tzn znacząco to wpłynęło to na Twoją psychikę? x to dziwne ale od tamtego dnia każdego dnia jem kartofelki z koperkiem