Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cassie489242

ćwiczenia na brzuch

Polecane posty

Gość cassie489242

Jakie polecacie na dolną część brzucha? Górę mam ładną, ale chciałabym pozbyć się trochę z dołu... Robię brzuszki, ale one z tego co wiem na to nie pomagają. Polecicie coś? ;)

Gość brgttyjnu
żadne ćwiczenia nie pomoga ci spalić tłuszczu tylko w jednym miejscu

Gość cassie489242
ale w innym miejscach raczej nie ma zbytnio czego spalać :P zresztą, z tego co wiem to odchudzanie raczej nie pozwala schudnąć z konkretnego miejsca, a nie cwiczenia. No bo skoro np jezdzisz na rowerze, to glownie schudną (bądź umięśnią się) nogi, i biodra, a nie ramiona... A jak dietujesz, to schudniesz z roznych czesci

Gość yt46yh6yh
no bo nie da się z jednej - ani ćwiczeniami ani dietą. ćwiczenia wzmacniaja tylko mięśnie, ale nie będzie tego widać jeśli nadal będzie je tłuszczyk przysłaniał

Gość cassie489242
no ale cwiczenia przeciez pomagaja spalic tluszcz. Waze 48kg przy 168cm, to mam sie jeszcze odchudzac zeby sie pozbyc tego tluszczu?

Gość fffffffffsfer5
tobie to tłumaczyć.... :-O

no własnie ja tez mam z tym problem i nie wiem jakie cwiczena słyszałam ze lezac podnosic nogo 30 cm albo nozyce ale nie ejstem pewna

Gość szczuplutka lecz nie malutka
Gdzie Ty masz ten tłuszcz? Chyba w wyobraźni. Mam tyle samo wzrostu, co Ty. Gdy ważyłam 49 kg, przed wakacjami, po stresującej sesji egzaminacyjnej, niedosypianiu, niedojadaniu, wyglądałam, jak wieszak. Jestem drobnej kości. Odchudzaj się, a z kości zostaną ości. Będziesz wyglądać jak anorektyczka. Właśnie takie osoby wciąż widzą u siebie tłuszcz i kombinują, jakby się go pozbyć. Zastosować dietę czy ćwiczenia, a może jedno i drugie. Nie dość, ze zrujnujesz sobie zdrowie poprzez wysiłek fizyczny ponad siły, to na dodatek żaden facet nie spojrzy na takie widmo. Zastanów się!!!

wiesz co u kazdego tłuszczyk sie inaczej rozchodzi ty go nie miałas przy tej wadze ona mam i co ci do tego

Gość cassie489242
fffffffffsfer5, widać sam nie wiesz. Bo skoro nie dieta i nie ćwiczenia to niby co? Mam się powiesić? mawronka - nie umiem :P ogólnie to sobie troche czasem tańczę dla spalenia kalorii i ogólnie rozrywki, ale to bardziej taniec szaleńca haha fussss ja też slyszalam, ze rowniez hula hop - mam i od paru meisiecy krece, ale niezbyt pomoglo. Moze faktycznie nożyce motocyklista - spróbuję ;) szczuplutka lecz nie malutka,a el ja sobie tego nie wymyślam, naprawdę. Ty pewnie masz inną budowę ciała. Mi tłuszcz odkłada się może właśnie w tamtym miejscu dlatego tak jest.

Gość fffffffffsfer5
skoro to tłuszcz jak sama piszesz to tak, pozostaje ci się powiesić jeśli nie możesz zaakceptować że widocznie taka już jesteś

nie nie taka jest czy jestem to przez małe zaniedbanie a trzeba dążyć do doskonałości a nie uznac ze taka jestem i juz nie nie

Gość fffffffffsfer5
ale nie rozumiesz że nie można stracić tłuszczu tylko z jednego miejsca?? no chyba że przez liposukcję. co innego jeśli to nie tłuszcz

Gość cassie489242
fffffffffsfer5, rany , le czy do ciebie nie dociera, że nie mam nic przeciwko schudnięciu jeszcze odrobiny z innych miejsc, ale chodzi mi GŁÓWNIE o dół brzucha, i nie wiem jakie są na to najlepsze ćwiczenia? Naucz się czytać ze zrozumieniem albo się nie odzywaj...

no dobra bieg jest najlepszy i rower ale teraz jest zima i co biegac po lodzie ciezko a brzuszki sie przydaja albo 6w

Gość fffffffffsfer5
a czy ja pisze co kolwiek o tym czy masz się odchudzać czy nie??ty się kur...naucz czytać bo ja już nie wiem jak Ci pisać to samo po raz enty żebyś zrozumiała wreszcie. taki temat się pojawiał nie raz nie dwa i zawsze było wyjaśniane że nie ma ćwiczeń które spalają tłuszcz w jednym miejscu tylko albo choćby w większej mieże w konkretnym miejscu. ćwiczeniami poprawisz daną partię brzucha pod warunkiem że własnie przez zbyt słabe mięśnie ta partia nie wygląda dobrze. jeśli jednak powód jest inny - a tak piszesz , to nie znajdziesz "ćwiczen na zgubienie tłuszczu w dole brzucha" jasne już??

Gość cassie489242
fffffffffsfer5, ok, jak uwazasz, ale ja i tak twierdze swoje - ze cwiczenia pomagaja. Wyluzuj troche, to tylko forum, nie masz o co sie tak wkurzac. Dzieki wszystkim za wskazowki.

Gość fffffffffsfer5
pomagają - jesli masz kłopot ze słabym napięciem mięśni jeśli masz kłopot ze skóra np. to bardziej pomoga masaże jeśli jednak to np. gazy - pomoże zmiana diety jeśli to tłuszcz - pomoże jego spalenie czemu owszem ćwiczenia sprzyjają - ale tłuszcz się spala wszędzie