Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajkaokejkka

napisac od NIEGO??? czy sobie DAROWAC???

Polecane posty

Gość hajkaokejkka

w czwartek spotkalam sie z facetem z sympatii randka sie udala, bylo milo i sympatycznie wstepnie umowilismy sie na kolejne spotkanie w srode czemu w srode? bo on od niedawna mieszka w moim miescie, a w swoim rodzinnym ma mieszkanie i jezdzi tam co weekend - znajomi, rodzina, a w poniedzialek jedzie do warszawy na szkolenie i wraca w srode tutaj nie zna nikogo, poza ludzmi z pracy, ba nawet miasta nie zna po randce napisal mi kilka smsow, m.in. ze jest zaskoczony bardzo pozytywnie spotkaniem i nie moze doczekac sie nastepnego w sobote kolo 21 napisalam mu smsa z pytaniem jak mija sobota, nie odpisal do dzisiaj... dodam ze codziennie loguje sie na sympatii....

Gość Ewellinka
nie odpisał a ty chcesz jeszcze coś pisać?:O

Gość darować sobie
poczekać, już napisałaś i nie ma co się narzucać

Gość skoro się cały czas
loguje na sympatii to nie pisz do niego. Ty już napisałaś a skoro on nie odpisuje to jest pierwszy znak jak on Cię traktuje już na wstepie.

Gość tidi
nie pisz

Gość hajkaokejkka
ok nie napisze a czy jest szansa ze sie spotkamy w ta planowana srode?:/

Gość Liliannnna
jeśli napisałaś a on nic nie odpisał to znaczy, że zmienił zdanie. Skąd wiesz, że nie umówił się z inną .. Wiesz co . Ja Ci powiem, że umawiałam się z chłopakiem z Sympatii i spodobał mi sie strasznie.. Pisał, że zakochał się itd. Ja sasowalam swoje konto , a on nadal się logował.. Więc zalożyłam sobie inne konto, podszyłam sie pod inną dziewczynę a on sie z nią umowił. Oczywiście ja poszłam.. Widok jedo miny - bezcenny ;]

Gość adam 16 płock
nie podobasz mu sie, pewnie jestes ohydna, a on wstydzil sie ci to powiedziec

Gość hajkaokejkka
jejku naprawde nie jestem brzydka patrzyl na mnie z pozadaniem, wrecz byl zaskoczony jak dobrze wygladam, bo poslalam mu z przekory swoje najgorsze zdjecia