Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jack_

urodziny w zimę ? /

Polecane posty

Gość Jack_

Witam. Mam ogromny problem dot. urodzin,które robie na ogródku ...bo nie stać mnie na lokal itp. Zaproszonych jest ok 25 osób.A mrozy coraz większe,a żeby ogrzać to pomieszczenie to trzeba się sporo namęczyć poza tym kominek nie za bardzo, problem polega w tym,że nawet wc jest na dworze,a na odwołanie za późno.. nie wiem co robić :// czy zaproszeni uznają ten pomysł za głupi ?? boję się,że w nocy będzie chłodno mimo grzania. Macie może jakieś pomysły na szybkie ogrzanie pomieszczenia ? pozdrawiam

Gość Jack_
w domu nie da rady :(( juz za pozno na wszystko...

Gość koniczynkaaaa
Powiedz jakie sa warunki , ze nie chcesz się wycofać już i ,że jak chcą to moga przyjść. Postaraj się ogrzeć na ile się da. Może jakieś koce przygotuj bo fajnie tak powiedzieć owiniętymi w koce. Postaraj się też o sporo gorącej wody bo każdy pewne z chęcią się napije herbaty lub gorącej czekolady. Jak jest dostęp tam do kontaktu to możesz skołować też taki przenośny kaloryferek, a dziewczyna dodatkowo takie termofony z 3 z gorącą wodą :)

Gość Jack_
no w sumie racja ;) już uprzedziłam jakie to będzie miejsce. To taka altanka najwyżej od rana tam pójdę