Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 62024

są tu jacys feedersi?

Polecane posty

Gość 62024

mieliście kiedyś puszysta kobiete w lózku? są tu jacyś feedersi?

Gość do 62024
ale chodzi ci o kobiete po prostu puszysta? noszaca rozmiar 48, czy taka naprawdę chorobliwie otyłą?

Gość up upon my spine

Gość uppppu

ja pierdole wyobrazam sobie ze 200 czy 300 kg upierdala sie na mnie i zgniata mnie swoim sadlem!nie dosc ze taka tlusta jest oblesna i ma celulity i smierdzi latem jak ochydny pot grubaskow!taka gruba jest kochana bo lezy i wpierdala chipsy caly dzien i rozszerza srake by jej wlozyc i lezy jak zdechla krowa po porodzie!wiesz ze ladnej czy normalnej kobiety nie znajdziesz bo by ci w ryj za ostry sex dalaby........a taka gruba to wiesz ze nie ruszy sie i mozna jebac 20 razy dziennie w sadlo bo i tak ruszyc sie taka nie moze!wspolczuje ci facet idz do lekarza do psychologa niech ci pomoze!

Gość gość
Wolę krągłe kobiety, najlepiej o kobiecych proporcjach biodra szersze od ramion, krągle uda i brzusio ale też bez przesady. Natomiast otyłe kobiety mnie odpychają. O feederyzmie nawet nie wspomnę bo to doprowadzanie zdrowej osoby do chorób okładu krążenia, kalectwa i uzależniania psychicznego. Coś takiego powinno się ścigać jak pedofilię. Lepiej znaleźć sobie od razu taką przy kości. W gruncie rzeczy my mamy troche łatwiej w znalezieniu dziewczyny bo krąglejsze laski nie wybrzydzają tak jak szczupłe. Tym bardziej gdy samemu jest sie wysportowanym.

Gość gość
To chorzy ludzie. Rozumiem że można lubić grubsze babki. Każdy ma inny gust , ale żeby tuczyć ją jakąś gęś? Wg mnie to jeden z tych fetyszy który powinno sie wskalowac

Gość gość
ale feeders to ten co specjalnie tuczy żeby była jeszcze grubsza