Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggg5544

jaki jest wasz najwiekszy klopot??

Polecane posty

Gość gggggggggg5544

podzielcie sie tym ja sama nie wiem nawet chyba taki ze mnie kuje w boku od iluś tam dni momentami a nawet nie wiem z czego to wynika...

Gość scierac z brzucha papierem
Bije koniora od 15 roku zycia zaczeło sie to całkiem niewinnie od draznienia go ręką po główce chwytałem go w dwa palce i masowałem i doznałem mocnego mrowienia zacząłem sapać i mocno dyszeć oczy chciały mi wyjść z orbit slina ciekła mi z ust a gdy minęło zapragnąłem tego ponownie. W wieku 17 lat zacząłem się chlastać w majty nasienie aż zżółkły od tego nasienia robiłem to 7 razy na dzień w nocy sadziłem w piżame chodziłem cały zaplamiony z zółtą plamą w kroku do tego niemiłosiernie bździałem sadziłem w pizame i w majty. wszystko miałem przebarwione plamy na majtach i piżamie bo niemiłosiernie sadziłem draż niłem go na siłe i wypróżniałem jaja nie nadażały z produkcją nasienia majty i pizama były niemiłosiernie zażółcone kutos mi sie krzywił na lewo bo podczas bicia prawą ręką przechylał mi sie na lewo pózniej wpadłem na pomysł sadzenia na brzuch i w pościel ale żółkła od nasienia szczególnie gdy przed biciem konia oddawałem mocz to jego resztki wychodziły razem z nasieniem w posciel. Przescieradło było całe w zółtych plamach na poszwie były również do tego niemiłosiernie bździałem w pizame szczególnie po zjedzeniu chleba w mikrofali smród był niesamowity smierdziało tak że by siekiere zawiesił wszystko zażółcone od nasienia na brzuchu miałem zaschniętą sperme. Gdy zacząłem ją scierac z brzucha papierem toaletowym zacząłem odczuwac skutki finansowe poniewz nie starczało mi na nowe rolki papieru toaletowego ktorym scierałem nasienie z brzucha. Na samo scieranie spermy z brzucha zużywałem dziennie dwie rolki papieru toaletowego do tego doszły koszty wody za pomocą ktorej spuszczałem ten papier w kiblu. Obecnie jestem bankrutem zrujnowały mnie koszty wody i papieru toaletowego którym scierałem nasienie z brzucha i znów sadze w piżame i w majty wszystko mam zażółcone od spermy do tego niemiłosiernie sadze w pizame koniora bije co chwile wszystko wsiąka w pościel i w przescieradło i w majty oraz w piżame na papier mnie nie stac wiec musze chodzic cały zażółcony w plamach posciel mi cała zżółkła od tego nasienia przescieradło tez majty sie przebarwiły do tego niemiłosiernie bzdze Aktualnie mam 38 lat i nadal sadze w piżame i w majty oraz w przescieradło i w posciel niesamowicie bzdze i nadal mnie niestac na nowe rolki papieru toaletowego którym scierał bym nasienie z brzucha wiec chodze cały zażółcony z plamami w kroku i sypiam w żółtej pościeli na zżółkniętym przescieradle !

Gość fiona sssss
oj duzo mam 1.prawo jazdy- miałam 4 podejscia i lipa nie moge zdac 2. zeby dobrze zaliczyc egzaminy na studiach 3. molą mnie jajniki i moje sie ze to cos powaznego 4.martwie sie czy bedzie nas staz na mieszkanie, bo planujemy wziac slub

Gość gggggggggg5544
fiona teraz mi przyszlo do glowy ze moze nawet jajnik mnie boli:o

Taki, że uczyłam się dziś 3 h na jutrzejszą kartkówkę z matmy, a mimo, że się nauczyłam i rozumiem, to jutro da takie przykłady, że jak zwykle będzie 80% pał :O I dzięki temu, że nic nie tłumaczy tylko zadaje i zadaje będzie jakieś 20 pał na półrocze :O

Gość taka_jedna20
1. zdać egzaminy jak najlepiej, a mobilizacji zero :P 2. kłopot mam sama ze sobą.. psychika juz siada.. ? dzięki mojemu ex .. ;| 3. hmm.. :P

Gość hehe chcialabym miec wasze
zmartwienia... kartkowki, egzaminy... phi

Gość taaaaaaaaaa
Muszę być cierpliwa a kurwa nie umiem.

Gość to wy macie kłopoty
- brak pracy - brak napisanej pracy mgr - wrak samochodu po wypadku na podworku -bliuzny po tradziku\ -brak kasy mało ? - zimowe przygnebienie !

Gość połetka kubasinska wioletka
samotność