Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje ze on bedzie moj

Jak odbic faceta?

Polecane posty

Przyjeli do nas do pracy fajnego faceta. Przystojny, mily, nogi uginaja mi sie jak go widze. Pracuje z nim w pokoju plus 2 kolegow. Usmiecha sie do mnie, lubi ze mna rozmawiac.Ja jestem bardzo zadbana ,atrakcyjna kobieta wiec mam ogromne szanse. Z tego co wiem ( podsluchalam jego rozmowe z kolega z pokoju) spotyka sie z jakas dziewczyna od pol roku wiec krotko...Jak go odbic? Niedawno na przerwie w pracy zabral mnie na kawe wiec to cos znaczy:)

moze zabierze mnie jeszcze na obiad ? bo zawsze jestem bardzo głodna, waże 89 kg ma duzy zołądek...

Gość czuje ze bedzie moj
ups.Wlasnie odbilo mi sie gotowanym jajem.To nie to samo co odbic faceta ale zawsze cos.

Gość czuje ze bedzie moj
oj nikt mi nie odpisze?? Tak na mnie wciąż zerka widocznie lubi kobiety z oponką :-)

Gość Kocham Mocno
No właśnie to jest dziwne:) Nikt nie lubi z oponką, grubych, a co mu się stało:D? że lubi?:D?

Gość czuje ze bedzie moj
bardzo lubie podsłuchiwać. w domu często mam ucho przyklejone do sciany hihih i podsłuchuje moich starych sąsiadów jak puszczaja bąki na zmiane. jutro do pracy juz sie nie moge doczekać , jak myslicie zaprosi mnie na obiadek??

Gość Kocham Mocno
Mi się wydaje, że on ma słaby wzrok i nie widzi takich elementów jak oponka:D

wystroje sie jutro w biale trepki, spodnice plisowana i mam taka szyfonowa bluzke w kropki.Jak sadzicie, nie bede wygladac obciachowo?

No piszcie coś.. Juz sama nie wiem co począć, jak go zdobyć?? Czesto patrze sie na jego krok bo chyba ma duzego tak tam jakoś duzo :-) Nie moge oderwac on niego oczu wiecej uwagi skupiam wlasnie na tym miejscu. Dlatego jak bylismy na kawce to chociaz byly wolne stoliki ,wolałam stać mówiać ze przeciez w pracy sie tyle nasiedzimy ...

co wyzej to podszyw prosze powazne rady

nie to nie.Nie bede Was blagac na kolanach o rady.Jutro sie wezme za niego ostro az mu z nosa smarki pojda.

Gość Kocham Mocno
spojrzeniem;)

Gość jkgggggggggggggggggggggggggg
ostatnie miazga :D

Gość acooooc
takie jak ty to scierwa, wiesz ze ma dziewczyne a ty mylsisz jak go odbic, oby tobie tez kogos odbito , kogos kogo bedziesz kochala, ufala, ty szmato, powienien cie wyruchac kapnac w zad i w acalej firmir powiedziec jaka z ciebie rura jebana! i jeszcze tu prosisz o rady wypad suko

1. "Usmiecha sie do mnie, lubi ze mna rozmawiac" - to moze byc zwykly flirt miedzy pracownikami, z reszta bardzo popularny... 2."Ja jestem bardzo zadbana ,atrakcyjna kobieta wiec mam ogromne szanse." - byc moze i tak jest, ale nie wszyscy faceci leca na ladne dziewczyny. Owszem podziwiaja je:D lale czesto traktuja je z przymrozeniem oka. 3. spotyka sie z jakas dziewczyna od pol roku" - czyli ma juz w sercu swoja ksiezniczke, a ciebie prawdopodobnie trakuje jak kolezanke. Dla przykladu podam fakt, ze koles ktory ma narzeczona, zarywal w pracy do mojej niedoszlej dzoewczyny. O zgrozo... ona to odwzajemniala, wiec dlatego dalem sobie z nia spokoj...

tak spojrzenie! podejdę wezmę lupe i zaglądnę mu do dziurki do nosa drugą ręką pogmeram mu palcem w uchu i zjem mu miód z uszu, chrumkaąc przy tym radośnie i głośno popierdując :)

Gość acooooc
wiesz co faceci mysla o takich sukach co ganaja za nimi wiedzac ze maja kogos? tobie to nie przeszkadza ze on ma dziewczyne? ty egoistko pieprzona

nie jest zonaty wiec mam szanse go zdobyc...dopoki facet nie jest zonaty to czemu mam nie probowac?

Gość acooooc
taaa , zdobywaj go , lataj za nim jak suka, powienien cie kapnac w zad ale anjpierw wyruchac,

Gość w tajemnicy powiem
a probuj a potem zastanawiaj sie czy nei trafi kiedys na taka sama suke jak ty :D

Gość Kocham Mocno
prawdziwe uwodzicielki uwodzą wzrokiem;) poczytaj stare księgi;)

Gość acooooc
a cha ,a jego dziewczyna w ryj strzelic przed firma by wszyscy widzieli, zycze ci tego z calego serca

Hmmm dlaczego na mnie najezdzacie? Facet ma prawo wyboru!

Powiem krótko,zwięźle i na temat.Spierdalaj kurwo:-) Zabierz się za innego a nie za zajętego.Ciekawe jak Ty byś się czuła na miejscu tamtej dziewczyny. Życzę miłego wieczora:-P

Gość Kocham Mocno
A kto broni jego dziewczynie patrzec na niego wzorkiem uwodzicielki;) hmm?:P

No zajebiscie... wpierniczac sie w cudzy zwiazek... Prosze bardzo... mozesz walczyc, tylko mam nadzeije ze ten facet ma troche oleju w glowie i jednak zostanie przy swojej pannie. Ciekawe jak ty bys sie czula jakby jakas dziewczyna grzebala w twoim zwiazku. Bys ja wyzywala na postach kafeterii od ku*wy i dzi*ki, ktora odbija ci faceta...

Jutro zaprosze go na lunch podczas przerwy

Gość acooooc
to tzw. pusty typ kobiety, wlazi z buciorami w inny zwiazek i zastanawia sie ja zrobic by go rozbic, malo tego prosi o rade innych, zastanow sie , gdyby tobie tak kiedys ktos tak zrobil , jakbys sie czula???jego dziewczyna powinna ci prosto w ryj strzelic

Dopoki on nie jest zonaty mam prawo walczyc o swoje szczescie!