Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje ze on bedzie moj

Jak odbic faceta?

Polecane posty

Sorry ale jezeli on naprawde kocha swoja dziewczyne to przetrwa wszystko a jezeli nie to podda siew mojemu urokowi

Gość hehehehe hehe
ty debilko autorko jakiemu twojemu urokowi? przeleci ciebie i tyle

To test dla jego zwiazku bedzie z nia albo ze mna...sa tylko dwa wyjscia

Gość tigerxp.komp
mialaem kiedys taka sytulacje tez w pracy, widzialem jak laska na mnie leci, bylem w zwiazku nieco dluzym bo 2 letnim, byla mila i jestem pewnien ze gdybym tylko chcial mialbym ja kiedytylko mialbym na to ochote, wprost jej zachowanie o tym swiadczylo,niby niesmiala ale.... mialem tez na nia ochote, ladna byla, ale wracajac do domu do mojej dziewczyny patrzac na nia , powiedzialem sobie ze tego nie zrobie, po pewnym czasie powiedzialem kolezance z pracy ze nic z tego nei bedzie, kocham swoja dziewczyne, i powiem ci facet inaczej patrzy na kobiete ktora wie ze on ma swoja kobiete "lata "za nim, traktuje ja niepowaznie , mysli swoje choc tego nie okazuje, pozdrawiam.

Gość Lupę
Zeby Cie brudny bezdomny wyruchal szmato.przynajmniej porzytek taki z Ciebie ze by se człowiek ulżyl.jeszcze zebys sie dziwko zakochała to rozumie trzeba sprobowac by nie żałować do konca zycia ale jak juz to uczciwie!a ty?podoba sie łoł to jakbym mial byc z każda co mi sie podoba albo ja jej to bym sie zaruchal na smierc..kij ci w dupe a nie pozadny facet.

Gość Pyk pyk
U nas tez takie jak ty czesto sa.w firmie sa częste rotację bo kobiety nie wytrzymują nagonki.mialem juz takie jak ty 3 :) a co jak sie bawić to sie bawić w koncu wolny jestem człowiek a moja pozwala bo nie lubi sexu wiec układ dobry.jak sie taka pojawia to zawsze sie załapie raz tylko kumpel mnie ubiegł.mile sa takie gry z takimi szmatami a jak płaczą gdy mowie spier.. jak sie znudza - az miło takie zeszmacic co chca rozbić związki.swoją kocham a szmaty sa dla rozrywki.daj mu kibicuje ;)

A czemu na mnie najezdzacie?:) Mowicie mi ze jestem szmata i on tylko mnie przeleci i zostawi .Wioec kim on wtedy bedzie?:) Jak przespi sie ze mna, kopnie w dupe i wroci do swojej dziewczyny? ja bede szmata a on porzadny?:)

Gość sobie odbij z glowki w scianke

Gość Pyk pyk
Tak ty szmata bo zabiegasz o niego choc on jest w związku a on tylko na poczatku jak kazdy men jest miły,potem flirtuje jak kazdy facet,a potem wykorzysta sytuację jak juz nie kazdy facet,głupia szmata jestes i tyle.jakby takie nie przypieprzaly sie to połowy zdrad by nie bylo bo facet-czyli pies na ruchanie-jak nie ma okazji to nie zawsze jej szuka a ty mu ja chcesz dac.a zeby Cie tez ktos zdradzał cipo i zebys wyla jak ta jego bedzie jesli ci sie uda.chuj z toba

Gość Pyk pyk
Szmata.jeszcze raz szmata :) dzieki tobie polubie to słowo. Jeszcze bezczelnie piszesz o swoim szczesciu.a ich szczęście?jego kobiety szczęście?pojdzie z toba to wież mi ze jesli bedzie z toba bedziesz zyc w strachu czy i Ciebie nie zdradzi w koncu.tego ci zycze.buduj szczęście na czyimś nieszczęściu.buduj i sie głupia cipo dziw ze kazdy na Ciebie najezdża.nie dosc ze szmata to głupia do tego.szkoda czasu ale az miło taka zjebać.tylko uczciwym kobietom należy sie szacunek.

Gość Kocham Mocno
Do Mojego Faceta będzie teraz startowac Penelope;) Uwodzi spojrzeniem, aksamitem skóry, wonią perfum:) Może mi go odbije:P:D Skąd wiecie, jak będzie;) i tak myślę, że uwodzi się spojrzeniem;)

Gość Kocham Mocno
Jeszcze podobno na długie włosy można wyrwac faceta;) Nie wiem, nie próbowałam:)

Gość nie chce sie logować
mam problem...ale trochę odwrotny