Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomaszowowowowowowowowwo

Zab po leczeniu kanalowym- bol. Prosze o pomoc

Polecane posty

Witam, w srode wieczorem bylm u dentystu- wyrok to leczenie kanalowe czworki. Zalozono mi lekarstwo- na wszystko mialem dwa znieczulenia. Dziura byla potezna W czwartek mnie nic nie bolalo. Od piatki pojawil sie lekki bol przynadgryzaniu, zaciskaniu. Zab sam w sobie nie boli, ale cizko jest mi gryzc ta strona. Czy to normale

Jutro mam zrobic przeswietlenie- doktor powiedzial mi zebym sprawdzil czy wszysko jest w nim ok, a kolejna wizyte mam w srode

Gość moze za pozno bylo na leczenie
i zrobila ci sie zgorzel. sprobuj postukac zeba lyzeczka i sprawdz czy boli od uderzen. jezeli nie, tylko od np mocnego zaciskania lub kiedy jesz, to mozliwe ze masz zapalenie dziasla na koniec, pisalam juz wiele razy ale napisze jeszcze raz teraz jest nowa metoda leczenia kanalowego polegajaca na usuwaniu nerwow pod znieczuleniem na pierwszej wizycie. dzieki temu zab nie boli po zalozeniu opatrunku na 2 tygodnie. ludzie nie pozwolcie dentystom katowac was zatruwaniem nerwow na 2 tygodnie zeby potem je i tak usunac. mozecie zaoszczedzic sobie wielu godzin cierpienia

Gość moze za pozno bylo na leczenie
a moze dentysta zalozyl tymczasowa plombe w sposob gdzie uciska dziaslo, ja tak mialam i dentystka po prostu podpilowala troche plombe, dziaslo sie zagoilo i po sprawie.