Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozkrecajaca firmee

dziewczyny pomozcie, doradzcie

Polecane posty

Gość Rozkrecajaca firmee

czy cos jest nie tak w tej bizuterii? probuje rozkrecic firme, widzialam na allegro mnostwo takiej bizuteri, bardzo duzo ludzi kupuje, nawet o wiele drozsze. Nie wiem moze chodzi o to ze jestem nowym uzytkownikiem? sama nie wiem, martwie sie ze ni z tego nie wyjdzie:( http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15960935

Gość Rozkrecajaca firmee
tu nie chodzi teraz o reklame. tylko naprawde ja nie rozumiem. Mi sie tak podoba ta bizuteria, ze trzymm ja w pudelku zamknietym, bo sama bym wszystko wziela;p no ale wiadomo, glos rozsadku(i mezczyzny:)) jakos mnie odciaga od tego pomyslu. Ale naprwde jestem zafascynowana tymi krysztalami, i nie wiem co jest nie tak? czy opis, czy zdjecia? czy co jeszcze innego?:(

Gość Wina lezy w tym ze
masz zero komentarzy, co do aukcji nie ma się co przyczepić bo wyglądają bardzo ladnie

Gość yyttytyty
ja bym zrobiła zdjęcia inne, światło lepsze a nie jakiś półmrok i żeby te kolczyki wisiały a nie leżały

Gość No cóz ta biżuteria jest po
prostu przeciętna- pełno identycznych wzorów na allegro. A poza tym kariery na allegro nie zaczyna się od sprzedawania :O

Gość Rozkrecajaca firmee
dziekuje Wam bardzo dziewczyny za rade:) moze rzeczywiscie pomysle nad zmiana zdjec. A balam sie robic zbyt niskich cen, zeby nikt nie pomyslal ze to jakies badziewie. Tak to oryginalne kryształy.

Gość Rozkrecajaca firmee
kurcze nie wiem czy dalej rozkrecac ten interes, czy ladowac w niegokolejne pieniazki:(

Gość przepiekna bizuteria
ceny niewygorowane moze dlatego ze jestes nowm uzytkowanikiem

Gość upupupuppupupupupu