Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tem ae

Chłopak wyrzucił mnie ze swojego mieszkania!

Polecane posty

Gość tem ae

On ma 24 lata , pokłóciliśmy się wczoraj i powiedziałam mu coś bardzo złego , wypomniałam mu to że jego ukochana mamusia się puściła i urodziła bekarta-czyli jego. On po tych słowach nazwał mnie kurwą! i wyrzucił ze swojego mieszkania:( Zdenerwował mnie bo wolał idź odwiedzic swoją matke w szpitalu niż wybrac sie ze mna do znajomych.

Gość a co nas to obchodzi
?

Gość no co wy P
glupia prowokacja. a jezeli to prawda to jestes glupia i dorbz zrobil!

Gość tem ae
Głupia? dlatego że che by mój chłopak poświęcał mi swój czas? dobrze zrobił? zachował się jak cham! ja zastanawiam się jeszcze nad tym związkiem! Czy związek z takim człowiekiem ma sens?

Gość a ty masz wlasne zycie
szanuje człowiek swoją mamę, to się liczy najbardziej. jeśli mama jest chora, to raz na jakiś czas można sobie darować. a takich słów, jak mu powiedziałaś, nie wybacza się. dobrze zrobił, niestety szkoda, że do twojego pustego łba nie dotarło, że to twoje zachowanie a nie jego jest nieodpowiednie.

zwiazek z Toba nie ma sensu. Nie rozumiesz podstawowych rzeczy, jakie w zyciu sa wazne. Chora matka w szpitalu JEST wazniejsza od szlajania sie z jakas nic nierumiejaca dziewucha. Dobrze chlopak zrobil!

raz na jakiś czas można sobie darować imprezę, to chciałam napisać.

Gość evelinn
przecież to prowokacja :P:P

Gość tem ae
To nie jest prowokacja! Już od dawna nigdzie razem nie wychodziliśmy, i to była szansa żeby gdzieś wyjdź a on zaczyna tłumaczenie od tego że matka prosiła go by przywiózł jej jakieś rzeczy z jej domu! Jakby nie mogła z tym poczekac.

a może nie mogła? a jak ty byś się czuła, gdyby twoja np siostra, zamiast odwiedzić ciebie chorą w szpitalu, wolałaby iść sobie do znajomych? a ty byś siedziała samiuteńka, nikt by cię nie odwiedził? pusta jesteś jak nie wiem co :O

Gość 235425
Kazdy prawie mezczyzna nie da ublizac swojej matce.nie dziwię mu sie,ciesz sie ze to taki ktory nie potrafi uderzyć w pysk bo nie jeden by ci dał za takie slowa.taki powód jak twoj to nic.jesli ważniejsze dla Ciebie jest wyjście niz to ze on pewnie sie martwi i chce wypełnić obowiązek wobec matki to jestes ...... Ważniejsze wyjście niz zgoda w związku tez cos.no chyba ze co dzien tam po kilka godzin siedzi to przepraszam... A jak ty bys leżała to on tez by szedl sie bawić?chyba młoda siksa z Ciebie albo nie dojrzała dziewucha. =========== Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl

Gość tem ae
Byłoby lepiej gdyby udowodnił mi w takiej sytuacji że to ja jestem dla niego ważniejsza a nie jego chora matka!

Gość no i dobrze zrobił

Gość a ja też mam problem
prowo:)

Gość 75765
tem ae ty to masz kretynko ładnie zryty beret!!!

Gość sdshds
prowo i juz bylo; 1/10 na zachete, nastepnym razem wymysl wlasny temat zamiast powielac stare.