Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozkosz/katowice

Rozkosz???

Polecane posty

Gość Rozkosz/katowice

"Wszyscy" tu piszą o seksie, problemach, czegoś oczekują, o fantazjach ale przynajmniej kobiety nie chcą tak naprawdę ich zrealizować. Rozumiem tą obawę lecz można chyba się przedstawić z jakiego miasta jestem i spróbować nawiązać rozmowę, podać jakiś kontakt a później po prostu poznać się:) Bo inaczej czemu służy to forum, czy tylko przedstawieniu swoich kompleksów i ukrytych marzeń? Nie chodzi mi o to że mamy tutaj się poznawać i "kopulować" jak króliki bo poza tą wielką przyjemnością jest tyle jeszcze innych pięknych sfer naszego życia:).......o co chodzi i czego szukają piszące tu Panie?

tu według mnie człowiek chce się poradzić itp itd a na spotkania to są inne portale:)

Gość Rozkosz/katowice
Masz wiele racji w tym co piszesz ale nie jest tak do końca bo wiele osób w zakamuflowany sposób piszą o swoich problemach, chcą je jakoś rozwiązać albo szukają zrozumienia!....i chyba rozwiązania swoich potrzeb:)...to tak w dużym uproszczeniu

Gość Rozkosz/katowice
Tak też dla jasności piszę i wyjaśniam mój nick Rozkosz! Tak w dużym uproszczeniu o nią też wszystkim chodzi, a to że część z nas szuka też czego więcej, choćby przyjaźni, może perwersji albo wyuzdania to już inna sprawa. Część z nas szuka tez miłości i dopasowania się w tym co lubimy!!!:) Ja lubię wiele rzeczy ale najważniejsze są w tym wszystkim jakieś wartości.....:)