Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona stanem rzeczy

Mikropenis - chyba jednak tak...

Polecane posty

Gość Maaaarita
Witam Zmartwiona, a czy czasem twój syn nie jest wysoki i nie urósł dużo w bardzo młodym wieku? Mój syn ma stwierdzony mikropenis (jest już dorosły) i powiem wam że bardzo szybko rósł w wieku 6- 10 lat. Był o głowę albo dwie wyższy od swoich rówieśników w podstawówce. Podobno ma to związek z niedorozwojem prącia... A wrażenie miałam takie samo jak ty jak go kiedyś zobaczyłam nago.

Przeczytałam cały ten temat... i zastanawiam się czemu dałaś tu ten link? Żeby nas zdołować jeszcze bardziej i uświadomić jaki to wielki problem? Niczego nowego nie dowiedziałam się na temat tego jaki to problem i jak to odbierają kobiety... Ale to nie było miłe.

Gość nie wiem o co kaman:)
Dziwne to wszystko, mój mąż w zwisie ma jakieś 6 cm długości, a szerokości może 5 cm, Ale w zwodzie ma ogromnego.

Gość jelku
poszukaj informacji o cwiczeniach rozciagajacych penisa stosowanych przez arabow - jelku czy jakos tak. Raczej na angielskich forach tam bedzie wiecej informacji bo na polskich narzekaja na nie skutecznosc tej metody, choc moim zdaniem jest ona skuteczna z tym ze wymaga duzo czasu i systematycznosci. Przy regularnych cwiczeniach mozna zyskac jakies 0.5-1cm rocznie biorac pod uwage ze twoj syn ma 14 lat i jest przed okresem dojrzewania to jesli bedzie systematyczny to dobije to tej sredniej krajowej.

Dzięki za radę.Ale jakoś nie widzę tego jak miałabym mu to powiedzieć... Czy może właśnie powinnam z nim porozmawiać w końcu i np coś między słowami szepnąć o tej metodzie? Ale nie wiem... sama bym się chyba spaliła ze wstydu.

Gość jhfbcnchfyui
o fuck co za temat! uśmiałem sie czytając. Jak nic prowokacja :))))))

Gość jajajajajajjaajja
kupcie maść andractim. Podobno powiksza narządy płuciowe, ale przez lekarzy jest przepisywany na zmiejszenie "piersi" u młodych chłopaków, wiecie o czym mówie. Ja za pomoca tej maści spróbuje zmniejszyć sobie biust z E do D, no i może chłopkowki troche penisa powiekszyć :) zobaczymy, przetestujemy.

Gość gość
5 cm w zwisie a skąd wiesz ile jego penis ma w wzwodzie mniejsze członki w zwisie mogą się powiększać nawet 3 razy nie ma się czym denerwować

Gość gość
Te tematy o bachorkach sa boskie. Fajnie tak sobie poczytac te bzdury i sie posmiac. Ale najwazniejsze ze nie mam i nie chce bachorka. Ale jaja ;p

Gość gość
A teraz po 7 latach jak jest

Gość gość
Mam nadzieję że historia skończyła się że tak powiem sukcesem. Jeśli matka wstydzi się podejmowania jakiegoś tematu to dziecko tym bardziej.