Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Fryderykkkk

Sprawa wazniejsza od zycia .... POMOCY !!!!!!

Polecane posty

Gość Fryderykkkk

Witam wszystkich ( będę pisał długo ale prosze o przeczytanie mojej rozterki i pomoc bo ciezko mi z tym zyc niestety ) mam 17 lat ona 16 poznalismy sie rok temu , napisała do mnie na gg , pisalismy dłuugi okres az po kilku miesiacach spotkalismy sie . Było wszystko fajnie wszystko kierowało sie w dobrym kierunku , na poczatku Ja ja olewałem z czasem mi zaczeło zalezec . Chodzimy do tej samej szkoły , ona chodziła do gim i tam mnie wypatrzyła , szła do mojego liceum a przez wakacjie sie poznawalismy . W szkole mnie unikała , nie gadalismy duzo , inaczej było w wirtualnym swiecie . Kiedy chciałem sie spotykac ona odmawiała , mowiac ze nie ma czasu , w szkole ja olewałem nie zwrcałem uwagi . Przez rok gadalismy prawie codzinnie na gg ona pisała pierwsza w 99% spotkalismy sie z 20 razy nie liczac szkoły , zaprosiła mnie do domu . W pewnym momencie podeszła do mnie w szkole i wracalismy razem do domu , powiedziała ze chce zostawic nasza znajomosc na przyjazni ze nie miała chłopaka itp ze nie jest gotowa . zapytałem czy mamy szanse ona ze czas pokaze . Dowiedziałem sie ze swiruje do niej inny chłopak spotykaja sie , przyjaciółki namawiaja ja ona nadal nie widzi szans na zwiazek , tylko przyjazn , pojawiło sie dwoch adoratorow pani x tak ja nazwe .... Moge walczyc o nia ale to chyba nie ma racji bytu , obecnie spotykam sie z jej przyjaciółka , pani x powiedziała jej ze lepiej jak sie mam spotykac z nia niz z jakas zdzira ktorej oczy wydrapie . Pisze mi na gg ze jestem kochany ze przytuliła by sie do mnie w szkole łapie mnie za reke nie ucieka wzroku sama chce na przerwach gadac a mnie to meczy , spotykajac sie z nia widze szanse a ona robi mi rogi i z innymi sie spotyka twierdzac ze swiruja . wiem o tym wszystko bo przyjaciołki sa ze mnia i mowia mi o wsztskich jej krokach oczko Ona chce przyjazni powiedziała mi ze bedzie jej ciezko jak nie bede chciał sie z nia przyjaznic , powiedziała mi ze kiedys chciałą ze mna byc ale to wygasło . Nie wiem co mam robic , czy odposcic myslac ze ocknie sie co straciła czy bedac jej przyjacielem tolerowac kolezkow , pomagac jej . dziewczyna jest niezdecydowana gada głupoty ma czeste fochy ja sie mecze a znajomosc wirtualna mi nie odpowiada powiem szczerze bardzo sie mecze .... POMOCY ! w nablizszym czasie powiem jej ze to chyba koniec wszystkiego albo ze chce przerwy np do wakacji i zobaczyc czy ta przyjazn przetrwa , znajac zycie nie przetrwa , codziennie widzimy sie w szkole i musimy sie tolerowac , To nie jest tak ze ja jestem w niej zakochany czy cos ale chciałbym miec taka dzewczyne przy sobie , to jest chyba zauroczenia albo cos jeszcze mniejszego ... pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! błagam WASSSSSSSSSSProszę was o rady i pomoc , miotam się i nie wiem co mam robic ... Chyba powinienem unieść sie dumą męską i odejsc po co mi kolejne rozczarowania i nerwy , ale zarazem nie chce wszystkiego konczyc przeciez to cały rok ... Wszyscy sie dziwia ze nie jestesmy razem , zycie ona podjeła decyzje wielokrotnie ja negujac nie jest niczego pewna , no moze tego ze chce abysmy byli przyjaciółmi , nie wiem moze sie jej nie podobam i lubi ze mna rozmawiac tylko i wylaczne , moze sie jej nudzi i pisze mi na gg , moze nie ma co robic , moze chce miec takiego przyjaciela ze jak jest zle to on zawsze jest i pomoze a chłopak jest nie ma go , roznie a przyjaciel na dobre i złe .... Mam mase problemow powinienem to skonczyc wczesniej załuje ze tego nie zrobiłem a teraz sie mecze chcociaz wiem ze spłynie to po mnie jak po kaczce jak po kazdym mezczyznie ale chce tez tak zrobic i chyba nawet w to wierze ze jak odejde z klasa to zapamieta mnie i moze kiedys cos z tego bedzie ?! złudne plany nie wiem poszukam sobie innej dziewczyny konkretniejszej ..... pomocy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować