Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego wszędzie...

Dlaczego wszędzie gołe baby?

Polecane posty

Gość Dlaczego wszędzie...

Włączam rano telewizor a tam reklama serka homogenizowanego a w niej goła baba w wannie, potem reklama żelu pod prysznic i znowu goła baba :/ Do kogo te reklamy są skierowane? Czy ta golizna musi być tak "nachalna", czy musi nas otaczać ze wszystkich stron?

Gość A masz faceta
O tempora o mores ! chciałoby się powiedzieć. To kiedyś się zmieni na chwilę obecną można wyzbyć się TV bo w radio mało jest golizny :classic_cool: a w komputerach to częściowo można ominąć blokując reklamy :)

Gość Wszystko jasneee
Do napalonych facetow i lesbijek :D

Gość gość
4 lata później temat nadal aktualny a nawet jeszcze bardziej widoczny. Wszędzie seks i gołe baby, wszystko opiera się na kontrowersji, idziesz do sklepu, a plakacie solanaki roznegliżowana baba, przeogromne plakaty z babami w bieliznie, gdzie widac prawie kazdy szczegół, masa gwiazd tylko d**e juz pokazuje bo przecież inaczej się nie przebiją, to jest jakaś masakra, powiem szczerze jestem zazdrosna siedząc z facetem a w tv ciagle jakies cycki, d**y i nie przesadzam. Znam swoja wartosc,ale jak on sie na nie gapi i jeszcze komentuje to to uwłacza mojej godnosci. Dlaczego rząd nic z tym nie zrobi jak w innych krajach, czy mysmy już wszyscy zupełnie zezwierzęceli?

Gość Krolowa jest tylko jedna
niech mowia o tobie dobrze lub zle, ale niech mowia albowiem reklama dzwignia handlu jest i bilety beda sie lepiej sprzedawac

Gość gość
dokladnie

Gość prawictwo pospolite128
w TV nie ma gołych bab

Gość gość
"Znam swoja wartosc,ale jak on sie na nie gapi i jeszcze komentuje to to uwłacza mojej godnosci" - czyli, ze jak np. twoj facet powie, ze farna ma dobre cycki to to cie obraza? :O

gołe baby sa w internecie .. w Telewizji nie ma gołych bab http://metbabes.com/

Gość gość
Najlepsze wyjście... nie oglądać tv :D Mam telewizor, ale nie mam żadnej anteny, ani kablówki, mam bo czasem lubię oglądnąć film na dvd :P lubię posłuchać radio i mam internet... w internecie mogę wybierać, co chcę czytać i oglądać, przeglądarki mają funkcję blokowania reklam (większości) i po prostu golizny nie oglądam, jeśli jej nie chcę oglądać ;) Programy TV to syf, pakują wszystko na podstawie badań opinii publicznej, a to nie moja wina, że większość ludzi wciąga syf i że ktoś ogląda m jak marmelada czy inny badziew... jeśli tego nie chcę, najprostsze co mogę zrobić... nie odbierać tv :D

Gość gość
a w radiu reklamują srakostopy, viagry, srakoprzyspieszacze, cyckopowiększacze.... A dajcie spokój ten świat oszalał.

Gość gość
prawictwo pospolite w*********j, bo kulturalnie sie nie da do ciebie przemówic. Nie każdy jest nieudacznikiem i nie wali sobie konia. To forum dla kobiet z reszta jest, załóż sobie swoje o ******iu i tam będziesz pasował.

Gość gość
prawictwo pospolite... p****le też są dla idiotów :D zupełnie jak tv :D internet ma całe mnóstwo ciekawszych stron :D

Gość gość
prawictwo pospolite, wszystko co dla tępoty przeznaczone jest dla tępoty... inaczej - dla idiotów. Trzep się tam i nie zawracaj gitary ani kurpami, ani dodami ani millerami. Po prostu jest tematyka, która ma szczególne uwielbienie wśród niesprawnych intelektualnie i otóż jesteś właśnie przedstawicielem takiej grupy :D

ja chcaiłem tylko zaznaczyc , ze telewizja nas karmi pasztetami , a w interenecie sa laski 2 razy lepsze , bez silikonu jak doda czy krupa ..

w TV sa same odpady jak doda , cichopek , mucha Jak cichopek moze nazywac sie sexy mama jak ona nawet nie może sie równać z takimi laskami jak Emily Bloom czy Dawson miller ? Cichopek , Farna mają z seksem ma tyle wspólnego co posłanka Grocka Telewizja reklamuje beztalencia

Gość gość
Przecież cichopek się nie nazywa sexi mama tylko program który prowadzi jest tak nazwany.. :/

Gość gość
prawictwo pospolite, ty dalej nie rozumiesz, że jak ktoś ma dość wszechobecnej golizny, to go nie interesuje czy nago będzie doda, dawson miller czy nawet kazia szczuka. Bez różnicy czy to napchane silikonem i kwasem hialuronowym czy naturalne... dość golizny, to dość golizny, bez względu jaka to golizna. Ludzie, którzy mają dość wszechobecnej golizny po prostu mają inne potrzeby intelektualne :)

Gość gość
Zgadzam się. Gole babska są wszędzie. Szlag by to trafił. Skoro idziemy w ta stronę to niech faceci tez się rozbieraja jak Adam i Ewa. A nie baba w strinach a dziad w garniturze. Nastał czas kompletnego braku szacunku dla prawdziwych kobiet. Pokazują tylko jakieś sztuczne lafiryndy z Photoshopa a faceci się slinia jak psy. To prowadzi tylko do zazdrości kłótni i rozpadu związków. Jak kobieta może czuć się piękna i szczęśliwa jak jej facet ciągle widzi rozneglizowane Babska. To jest nie w porządku a świat idzie w bardzo złym kierunku.

Gość gość
Dokladnie. Nie mówiąc o jakiejkolwiek imprezie sportowej wszędzie półnagie hostessy, boks chodzą w bikini, na żużlu podprowadzajace coraz skapiej ubrane, zawody motocrossowe to samo i przy okazji wybory jakiś miss...giełdy samochodowe- stoją prawie gole przy samochodach..gdzie nie pójdę z facetem tam wszędzie one! Niech faceci tez paraduja w gaciach gdzie popadnie!

Gość gość
Macie niskie poczucie własnej wartości skoro wam to przeszkadza, i kompleksy. Zadbajcie o siebie to facet nie będzie sie slinil do innych