Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_narzeczona

jak mu to powiedziec

Polecane posty

Gość załamana_narzeczona

hej, mam 24 lata, moj facet 27..jestesmy razem od 3. Nadszedł moment kiedy musze mu wyznać ze z nami koniec i nic z tego nie bedzie..po 3ch latach wiem ze nie zwiąże z nim przyszłości, wieczne kłotnie, wiecznie o cos problem,wiecznie mnie jebie za każda rzecz. miliony rozmów, obietnice poprawy i nic. nie dosc ze go nie ma tygodniami [ praca] to jak juz wróci to po prostu nic mu sie nie chce. Wypaliło sie we mnie wszystko, chce poznac kogos innego, kogos kto doceni to ze jestem a nie bedzie uzywał mnie do seksu i podaj i przynies....tylko ciezko to wszystko powiedziec komus kto owszem, wie ze mam go dosc ale ciezko bedzie mu sie pogodzic z faktem ze go zostawie.... prosze osoby które jakos sie przemogły o porady....

Gość A masz faceta
Chyba lepiej bez owijania w bawełnę, powiedzieć w czym rzecz a jak nie masz odwagi lub boisz się jego reakcji, to napisz mu list i wyjaśnij.

Gość a ja powiem
nie miałam takiego problemu, ale Ty wiesz przecież co powinnaś zrobić. nic nie trzyma Cię przy tym facecie, wiec nie ciągnij tego dalej.

Gość załamana_narzeczona
wiem ze bez owijania w bawełne, ale boje sie jego reakcji.... typ wybuchowac i złośnika..obawiam sie ze jak z nim zerwe to bedzie mnie nachodził, dzwonił, błagał o wybaczenie, a ja juz nie mam na to sił....:(

Gość frfrfds
No najlepeij bedzie jak powiesz ofen mu to bez owijania napewno bedzie rozgoryczony wsciekly i nei wiadomo co jeszcze bo jego meskie ego poniekad ucierpi...ale to minie ...poprostu jak bedzie probowal cie nachodzic dzwonic itd ignowuj a w razie czego powiedz ze zglosisz to na pilicje ze cie nachodzi... ja pamietam jak ja sie balam odejsc od narzeczonego z ktrym laczy nas dzidzius do tej pory ...to byla ciezka decyzja ale wolnosc ktora poczulam i spokoj po odejsciu od niego bezcenne

Gość miki004
napewno bedzie to robil ,moj byly plakal a raczej ryczal wpadl w taka histerie ,potem jeszcze przez 2 miesiace sterczal pod domem ,wydzwanial(zmienilam telefon) i koniecznie chcial sie spotkac i porozmawiac o kolejnej szansie ,szczerze gdy pierwszy raz go zostawilam w koncu sie ugielam no i dalam mu szanse na 2 tygodnie..no a potem bylam konsekwentna!nie daj sie zastraszyc i nie badz z nikim z litosci ! powodzenia

Gość załamana_narzeczona
dziei dziewczyny, ja wiem ze jego to zaboli, bo poza swoja praca [ która poniekod tez zniszczyla ten zwiazek] on oprocz mnie nie ma nic, ale skoro nie potrafi zadbac o mnie to ja nie moge dalej dawac sie ponizac i nie bede sie męczyc... dałam mu własnie do zrozumienia w smsie ze mamy sobie do pogadania tak porzadnie.. mam nadzieje ze sie przełamie...napewno bede strasznie płakać bo nie uda mi sie być twarda w tej sytuacji ale musze to zrobic, dla siebie, dla lepszego zycia!!

Gość disney-chanell

Gość załamana _narzeczona
problem w tym , że jak z nim zerwę to gdzie ja znajdę faceta bogatego z firmą i długim penisem?a młoda już nie jestem i pierwsze zmarszczki się pojawiły i ten cholerny cellulitis

Gość załamana_narzeczona
bardzo zabawne, dziekujemy ci podszywie za pomysłowość;)

Gość załamana _narzeczona
spiżdżaj z tym konkursem z mojego topiku