Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she_ona

prosze o pomoc - ale odp z sensem

Polecane posty

okres skonczyl mi sie 4 a kochalam sie w nocy 5/6 facet nie skonczyl we mnie jest mozliwosc ze jestem w ciaży?? bo na roznych forach roznie pisza!

to może sięgnij do jakiejś literatury dot. kobiecego cyklu? :> A skoro różnie piszą to, co zamierzasz - wyciągnąć średnią? Żeby coś sensownego odpowiedzieć, to musisz podać więcej danych, tj. jak długie masz cykle i ile dni trwał okres.

Gość justyskapyska
8 dzien cyklu, nie skonczyl w Tobie - prawdopodobienstwo bardzo małe; no chyba, że zadarzają Ci się cykle 22 dniowe.....

różnica 2-4 dni w długości to jeszcze regularne cykle ;) Czyli współżyłaś w 7/8 dc, przy Twojej długości cyklu faza płodna byłaby gdzieś pomiędzy 7 a 21 dc. Tak więc możliwość ciąży jest naprawdę niewielka. Pamiętaj jednak, że dni płodnych się nie wylicza, tylko wyznacza. Moje obliczenia wskazują najszerszy wachlarz dni płodnych (bo faza płodna liczy tak naprawdę ok. 9 dni). średnia długość fazy poowulacyjnej to 10-16 dni i jest w miarę stała u danej kobiety na fazę płodną składa się max. przeżywalność plemników (6 dni) oraz komórki jajowej (48h).

Gość ja piernicze ales ty madra
a tak ciezko bylo kupic prezerwatywy? najpierw sie byzkasz, a pozniej boisz, ze mozesz byc w ciazy!!

Gość Osoba.
Autorka prosiła o odpowiedź z sensem więc po co się wpierdalacie ?

Gość Osoba.
O tym czy ma ono sens decyduje ona, jej pytanie jest bardziej z sensem niz twoje ;] Więc na twoje nie musialabym odpowiadac gdybys sie domyslila ze moze ja to ciekawi czy nurtuje i szuka odpowiedzi na forum bo m.in po to sa takie miejsca.

Wiesz co? Oczywiście, że po to są takie miejsca. Tylko, że autorka złamała co najmniej raz regulamin. Opcja szukaj nie boli, takich kretyńskich tematów jest na pęczki. Przydałaby się jeszcze wiedza z 6 klasy podstawówki i nie trzeba by głupot pisać i zaśmiecać forum

Gość Osoba.
Na forum panuje syf nie od dziś i temat w tą czy w tamtą : D Nie dziwiłabym się, gdyby nie chciało jej się szukać tematu wśród tego bałaganu, na innych forach zdaje się, że nie znalazła konkretnej odpowiedzi, więc napisała konkretnie tu ;) W tytule poprosiła o odpowiedź z sensem, a zauważ że w większości tematów istnieją jakieś zupełnie bezsensowne odpowiedzi, nie zdenerwowałby Cię to, gdybyś szukała odpowiedzi a ktoś nawijałby cały czas nie na temat ? ;)

W sumie racja. Mnie tylko martwi, dlaczego ludzie nie myślą o prezerwatywach? Tak ich ta namiętność zaskoczyła ;) Potem dziewczyna chodzi trzy tygodnie i się martwi, a takie fora robią wodę z mózgu :)

no widzice zamartwilo mnie to ze pisza na forach "kochalam sie dzien po okresie a mam teraz 7 letniego synka" itp itd

Gość ktoos
może dlatego robią to bez prezerwatyw bo jest przyjemniej.. ja miałam tydzień stresu przez swoją głupotę ale @ przyszła i na następny cykl biegnę po plasterki