Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdededea

Dziewczyna oskarżyła mnie o gwałt!!!

Polecane posty

Gość mdededea

Którego nie popełniłem , nawet z nią nie spałem , nigdy jej nie lubiłem a ona wymyśliła coś takiego . Prawda tydzień temu wyszła na jaw , pochwaliła się tym swoim koleżankom które nagrały ją na komórke . Ona już z tym poszła nawet na policje , ja przez nią przeżyłem piekło , była wczoraj u mnie mnie przeprosić ale nie przyjałem ich i nawet nie chce jej na oczy widzieć o mało uderzył bym ją w ten głupi ryj za to jak zostałem poniżony! Wlepiła mi szmata etykietke gwałciciela. Czy teraz ja moge wznieść oskarżenie przeciwko tej dziewczynie? nie podaruje jej tego!

Gość z gracją wygłodniałego lampart
Tak możesz o naruszenie dóbr osobistych tyle że to kosztuje, bo nie jest to przestępstwo ścigane z urzędu jak gwałt :)

Gość musisz
oskarzyc ta babe bo to jest szczyt wszystkiego a w dodatku przeciez przestepstwem!!!! Czy wycofala to na policji????

ps 1/10

Gość mdededea
Ja poważnie pytam , ona rozpowiedziała wszystkim znajomym że zrobiłem jej krzywde , nawet złożyła zeznania na policji ! wiecie co ja czuje , wiele znajomych się ode mnie odwróciło a ona śmiała się prosto w oczy !

Gość Magda Ewa Maria
oskarż ją o pomówienia i zszarganie opinii publicznej. za składanie fałszywych zeznan też jej chyba coś grozi

Gość mdededea
to , że jej zapłaciłem fałszywymi pieniędzmi to jest gwałt?

Gość ja bym na twoim miejscu zostaw
iła tą sprawe w spokoju!

Gość mdededea
post o 11:52 nie jest mój! Napewno to zrobie , i nie mam zamiaru zostawić tej sprawy w spokoju , powinnem dać jej nauczke i zrobie to! Przeprosiła mnie ale przeprosin nie przyjąłem.

Gość 75765
gwałt bystrzacho sciga się z oskarzenia prywtnego a nie publicznego:P ty prawniku od 7 boleści ;)

Widzę że tu sami gwałciciele obcykani w prawie są :classic_cool:

Gość 75765
jestem kobietą kretynie:classic_cool:

Gość a ja też mam problem
tak, gwalt z oskarzenia publicznego jest scigany, zgadzam sie. jesli kobieta nie zglasza gwaltu, nie ma sprawy. Natomiast chlopakowi nalezy sie kakies zadoscuczynienie, zplamila jego dobre imie. Nie wiem jak duze to miasto ale mimo wszystko.

Gość a ja też mam problem
splamila* oczywiscie

Głupia jesteś :classic_cool: ale lubię Cię przecież to temat dla zgrywu nikt tu nie pisze na poważnie i to prawda że nie znam się na prawie nie znam nawet przepisów ruchu drogowego :D

Gość ale masz problem 02569
a ja wam mówie że laska poprostu się zabujała i chciała zwrócić Twoją uwagę na siebie.. tyle ;) moze chciała troche namieszać, a nie myślała ze takie bagno sie z tego zrobi, i eraz Ci eprzeprasza bo jej głupio ;P

Gość 75765
pociesza mnie myśl,że w mojej głupocie zaszczyciłeś mnie swą mądrością :P

a ja wam mówie że laska poprostu się zabujała i chciała zwrócić Twoją uwagę na siebie.. Nie tylko ja się tu wygłupiam :classic_cool: "Cyferki 75765" zawsze do usług :)

Kobieta też może być gwałcicielem, nie znam przypadku ale teoretycznie może zgwałcić faceta :)

heh, jak?? .. ogórem na chama?? xD hyh

Gość mdededea
Nie obchodzi mnie to co ona teraz czuje , obchodzi mnie to co ja czułem wtedy gdy mnie o to oskarżyła o coś czego nie zrobiłem i te spojrzenia znajomych , to ja najbardziej na tym ucierpiałem.

mogłaby go np upić i podczas jego stanu upojenia alkoholowego zaciągnąć do łóżka, musiałaby mieć więcej od niego siły ale dzisiejsze kobiety nie raz mnie zaskoczyły więc mogłaby i podołać takiemu zadaniu :)

no ale to przeciez i tak mu doze zrobi a gwałt to ból więc to raczej nie gwałt ;p bardziej molestowanie, ale on i tak pewnie po pijanemu będzie chciał a fakt zze nie będzie pamiętał ona może wykorzystac przeciwko niego więc nie wiem czy jest sens ;P

75765 - widze ze jestesmy po jednej stronie [topik o zdegenerowanej koleżance mamusi 14 latki ;P ]